Inca o romanca cucereste podiumurile internationale. Dupa succesul rasunator al Andreei Diaconu si Dianei Moldovan, care au ajuns sa fie favoritele celor mai mari designeri si case de moda, inca o romanca ia cu asalt podiumurile internationale. Este vorba de Aida Becheanu, o tanara de 23 de ani din Targoviste. Aceasta s-a mutat in Bucuresti in 2011 pentru a-si incepe cariera de model, atragand imediat atentia tuturor revistelor de fashion. Cu o inaltime de 1,73 m, o silueta fara cusur si chipul androgin, aceasta a iesit rapid in evidenta, fapt pentru care a ajuns sa aiba contracte in Thailanda si in China. Mai mult, de anul trecut, Aida s-a mutat la New York, SUA, unde a inceput sa ia cu asalt podiumurile internationale si prezinta tinute semnate de designeri celebri, avand numeroase aparitii in reviste. De altfel, Aida a semnat un contract cu celebra agentie Heroes Model Management. Ea a fost concurenta si la emisiunea Next Top Model, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Anamaria Prodan rupe tacerea: "L-am batut pe Ionut Dolanescu!" Sexy-impresara a facut declaratii halucinante in cadrul unei emisiune de televiziune, in legatura cu trecutul sau. Totul s-a intamplat din cauza unor zvonuri aparute cu privire la o posibila relatie amoroasa dintre Ionela Prodan si Ion Dolanescu. Sotia lui Laurentiu Reghecampf a marturisit ca cei din jur ii spuneau ca este fata lui Dolanescu, lucru care a reusit sa o enerveze foarte tare. Astfel, in urma vorbelor aparute Anamaria s-a dus la fiul lui, Ionut, si l-a batut. "Despre tine se scria ca ai avut o relatie cu Dolanescu. Toata lumea zicea ca sunt fata lui Dolanescu. M-am enervat pana l-am batut pe Ionut" - le-a spus vedeta telespectatorilor, anuntaCancan.

Carmen Harra a prezis presedintele Americii. Carmen Harra nu se lasa de predictii desi in ultima perioada mai mult a dat gres. Clarvazatoarea o vede pe Hilary Clinton drept inlocuitor pentru Barack Obama. Carmen Harra a fost invitata la o emisiune in Statele Unite unde a fost rugata sa prezica cine va fi urmatorul presedinte al tarii. "Donald Trump nu va reusi sa ajunga in confruntarea finala, ci Jeb Bush, cel care se va confrunta cu Hillary Clinton. Ea il va inlocui pe Obama A venit momentul ei", a declarat Harra cu siguranta. La finalul primei confruntari TV dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, experta in comunicare Carmen Harra a spus ca Ponta va iesi presedinte. S-a inselat, informeazaLibertatea.

Madalina Ghenea traieste visul italian. Stabilita de cativa ani in Italia, Madalina Ghenea se afla zilele acestea pe scena celebrului Festival de la San Remo dupa ce a primit invitatia de a fi unul dintre prezentatorii acestei editii. Romanca a reusit sa capteze toate privirile in prima seara a festivalului cand pe scena au urcat nume mari precum Elton John sau Laura Pausini. Pe parcursul serii, romanca in varsta de 27 de ani a schimbat mai multe tinute, putand fi admirata intr-o rochie cu imprimeu leopard, dar si intr-una neagra, lunga, cu trena, in care a aratat absolut divin. Madalina Ghenea isi construieste si o cariera in cinematografie, recent ea jucand in pelicula "Youth", scrieViva.ro.

Roxana Ciuhulescu, declaratie soc despre casnicia cu sotul sau! Roxana Ciuhulescu si sotul sau, Mihai Ivanescu, au fost la un pas de divort in urma cu cativa ani, dar au reusit la acea vreme sa-si rezolve problemele. In urma unei discutii serioase, in care ambii si-au spus punctu de vedere. La mai bine de cinci ani de cand au fost la un pas de a divorta, Roxana Ciuhulescu face o declaratie surprinzatoare despre casnicia cu sotul sau, Mihai Ivanescu. "Casnicia este o relatie oficiala a doua persoane, din care una are intotdeauna dreptate, iar cealalta este SOTUL!", a postat vedeta. Semn ca partenerul sau este cel care cedeaza primul, si care aplaneaza eventuale conflicte des intalnite intr-o casnicie. Dupa ce au fost la un pas de divort, la finele anului 2010, Roxana si sotul sau au trecut peste acel moment dificil, in urma unei discutii serioase, in care ambii si-au spus punctul de vedere si si-au exprimat sentimentele fata de celalalt. Cei doi au impreuna o fetita, acum in varsta de opt ani, anuntaLibertatea.