Cununie cu avertisment! Tonciu si sotul ei nu au tinut cont de interdictiile impuse la Casa de Casatorii si acum risca o amenda. Cei care s-au ocupat de organizarea cununiei civile a Andreei Tonciu cu Daniel Niculescu au ignorat faptul ca angajatii de la Starea Civila le-au interzis sa foloseasca tuburile cu confetii! Zi mare si plina de emotii, ieri, pentru Andreea Tonciu, care a devenit doamna Niculescu, dupa ce a spus "da" in fata Ofiterului Starii Civile, de la Casa de Casatorii a sectorului 3. Imbracati la "patru ace", ea intr-o rochie sexy, scurta si cu decolteu adanc, insurateii au ajuns cu zece minute peste ora la care fusesera programati. Odata cu ei si-au facut aparitia si "martorii" Anamaria Prodan si Laurentiu Reghencampf, care au preferat sa-i astepte in masina,scrie Libertatea.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Prima reactie a lui Radu Valcan, atunci cand si-a vazut fiul la ecografie. Adela Popescu este insarcinata si urmeaza sa aduca pe lume un baietel peste doar cateva luni. Sotul ei, Radu Valcan, a fost plecat sa filmeze pentru emisiunea la care este prezentator, iar de curand s-a intors acasa. Cei doi au profitat de ocazie pentru a merge impreuna la ecografie, iar Radu si-a putut vedea pentru prima data fiul. El a povestit, emotionat, ca bebelusul pare sa semene cu Adela. Mai mult, Radu Valcan a precizat sa sotia lui ar putea alege nasterea naturala,noteaza Libertatea.

Andra si Raduleasca, mai sexy in noul sezon de la "Romanii au talent". Emisiunea-concurs "Romanii au talent" revine la PRO TV, din 19 februarie, de la ora 20.30, iar juratii Florin Calinescu (59 de ani), Andi Moisescu (43 de ani), Andra (29 de ani) si Mihaela Radulescu (46 de ani) se intorc cu forte proaspete. Cele doua dive arata impecabil in noile tinute, Mihaela optand pentru pantaloni scurti, iar Andra, care a slabit cinci kilograme in vacanta de iarna, a trecut la rochii mai indraznete, stramte si mult mai scurte: "Andra s-a mai subtiat, dar n-a tinut regim, ci s-a ocupat de cei doi copii ai ei, dar si de concerte", a explicat, pentru Click!, un apropiat de-ai solistei,potrivit Click.

Bittman vrea sa-si spele pacatele cu un cadou de 30.000 de euro pentru iubita. Infidelitatile i-au dat mereu batai de cap lui Dan Bittman. A incercat sa se ascunda de ochii presei, dar mai trebuia sa se ascunda si de mama copiilor sai, textiera Liliana Stefan. Ca sa-i inchida gura, solistul de la Holograf i-a cumparat acesteia un automobil nou,relateaza Click.

Alina Borcea divorteaza. Iata ce spun apropiatii! Alina Borcea divorteaza. Apropiatii ei iau in calcul mai multe indicii care ar duce la cocluzia ca sotia lui Cristi Borcea ar accepta infrangerea in fata Valentinei Pelinel. Mai intai, a decis sa isi scoata tatuajele. Tanara are chipul sotului sau desenat pe omoplat si numele lui pe antebratul stang,informeaza Agentia de Presa Mondena.