Are fobie de Cristea! Dragusanca a platit 9.000 de euro ca sa-l tina la distanta. Ca si anul trecut, Bianca Dragusanu si fostul ei iubit, Adi Cristea, vor fi expozanti la targul de nunti: ea cu rochii de mireasa, el cu costume de ginerica. Daca atunci au nimerit standuri vecine, anul acesta, Bianca a avut grija ca un astfel de accident sa nu se mai intample. De cand nu mai este pe micul ecran si chiar refuza cu obstinatie sa mai accepte proiecte sezoniere, Bianca Dragusanu si-a investit toata energia in atelierul ei de croitorie. Si-a luat un spatiu mai mare, mai elegant si mai bine pozitionat si s-a pus pe treaba. De la rochii de ocazie a trecut la rochii de mirese si tot asa. In aceste conditii nu avea cum sa rateze targul de nunti nici anul acesta si, mai mult, si-a inchiriat un stand mai mare care, potrivit surselor noastre, o va costa 3.000 de euro pe zi, iar in total sunt trei zile de expozitie, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sfantul Valentin n-a mai fost "baiatu' fin"! Ce cadouri au primit vedetele! Valentine's Day, sau Ziua Indragostitilor , a fost sarbatorit cu fast de unele dintre vedete. Nu toate tin cont de aceasta sarbatoare americaneasca implementata si de noi. Reporterii CANCAN.ro, site-ul nr 1 al Romaniei, au luat legatura cu divele momentului pentru a afla cum au sarbatorit ziua dragostei. Le-am urmarit si pe Facebook, iar rezultatul este ce urmeaza. Vedetele au primit cadouri, flori si multe zambete. Pentru voi cum a fost Valentine's Day? "Am sarbatorit Ziua Indragostitilor impreuna cu alti prieteni, am fost la film, iar seara ne-am dus la un concert, unde Speak a cantat. a fost o zi normala. Despre cadouri nu vorbim, pentru ca nu este atat de important acest lucru, ci dragostea.", a declarat Adelina Pestritu, pentruCancan.

Cel mai indraznet proiect de dupa coma. Cotabita mai vrea un copil! Recent, Gabriel Cotabita si-a socat prietenii cu o dezvaluire pe care nu se gandeau ca ar mai putea sa o auda din gura lui! A aruncat bomba in urma cu o luna, atunci cand a anuntat ca s-a logodit imediat ce a iesit din coma, iar apoi a cerut-o de sotie pe Alina, actuala sa iubita, care-i este alaturi de mai bine de trei ani. Gabriel Cotabita, altadata un burlac convins, socheaza acum din nou. Artistul care este deja bunic, intrucat una dintre cele trei fiice ale sale are un baietel, ia in calcul sa devina tata din nou, la 60 de ani! "Daca Domnul a vrut ca eu sa mai raman aici, pe Pamant, si va vrea sa mai am un copil, de ce nu? Faca-se voia Domnului", le-a spus Cotabita prietenilor care au ramas realmente surprinsi de schimbarea de atitudine a acestuia. In ceea ce priveste nunta, artistul nu a stabilit inca data, informeazaLibertatea.

Gina Pistol va fi prezentatoarea unui show culinar. Gina Pistol va intra in bucatarie primavara aceasta, seducatoarea blonda urmand sa prezinte un show culinar. Vedeta se alatura echipei "Chefi la cutite" (Antena 1) si urmeaza sa aduca savoare bucatariei care devine campul de lupta dintre cei trei chefi. Astfel, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu vor avea parte si de o prezenta feminina in deja celebrul lor trio. "Pentru mine este o mare placere sa lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am inteles bine dintotdeauna, asa ca nu pot sa fiu decat foarte fericita ca am fost cooptata in acest proiect. In plus, ma simt foarte mandra sa lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atatea emisiuni frumoase", spune Gina, conformViva.ro.

Ghenea, decolteul decolteurilor. Tie iti place cum ii sta? Saptamana trecuta a fost, pentru Madalina Ghenea, una extrem de incarcata. Celebrul model a prezentat Festivalul de la Sanremo, alaturi de prezentatorul Carlo Conti, iar aparitiile ei i-au cucerit pe italieni. Tinutele Madalinei Ghenea au facut furori la Sanremo. In ultima zi a prestigiosului eveniment, romanca s-a afisat cu o rochie plina de strasuri, extrem de decoltata. La aceasta tinuta, vedeta a asorat un inel impozant si o pereche de cercei pe masura. De departe, vedeta a purtat una dintre cele mai decoltate creatii, menite sa-i puna sanii in evidenta. Si nu a dat gres, intrucat vestimentatia vedetei a fost extrem de apreciata in Peninsula, anuntaLibertatea.