Prodanca a descoperit reteta exacta a fericirii lui Reghe: O tarie, sorici si amor! De sapte ani, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf par la fel de indragostiti ca atunci cand s-au casatorit. Se pare ca impresara si-a citit atat de bine sotul incat stie exact ce si cand sa-i ofere ca sa ramana doar a ei. Nu exista loc in care Prodanca sa nu-si fi pictat chipul lui Reghe in semn de iubire si devotament. A defilat cu o rochie lunga animata de portretul lui, si-a facut husa la telefon cu acelasi reper artistic, tort cu poza si cate si mai cate. La randul lui, antrenorul Stelei ii pare la fel de fidel si, de cate ori sunt impreuna nu are ochi decat pentru ea. Asta, in conditiile in care petrec destul de mult timp unul departe de celalalt: ea cu cei mici in SUA, el in cantonamente cu Steaua. Dar, se pare, toate revederile sunt atat de fiebinti incat pot trece drept noi inceputuri in povestea lor de iubire, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nasul Cristi Borcea i-a facut avansuri finei Iulia Albu. "I-am spus tot sotului meu!" Iulia Albu a avut primul vernisaj in cadrul caruia si-a prezentat expozitia, care se numeste Draga Dragana si exploreaza elemente de costum popular romanesc, elemente etnice, trationoal japoneze, precum si de travesti. Expozitia cuprinde atat cultura, parte de costum, accesorii , cat si video visual si performing. In cadrul acestui eveniment, Iulia Albu a oferit un interviu reporterilor Cancan.ro, carora le-a povestit in ce relatii mai este cu Mihaela Borcea si cum a reactionat Mihai Albu cand a aflat ca sotia lui a fost asalatata de nasul Borcea. "Nu mai vorbesc deloc cu familia Borcea. Am intrerupt orice relatie de mai multi ani, de cand s-a intamplat evenimentul. Nu imi place sa vorbesc despre acest subiect. Este ceva personal. Cu Mihaela nu mai vorbesc deloc, nu am fost foarte bune prietene, iar dupa ce s-a intamplat nu am discutat nici macar o data. Mihai a aflat de la mine ce s-a intamplat. Eu i-am spus, a fost primul lucru pe care l-am facut.", a declarat Iulia Albu, pentruCancan.ro.

Si, cand credeai ca nimic nu te mai poate surprinde... Raduleasca, in cea mai fierbinte ipostaza din 2016. Pe masura ce inainteaza in varsta, Mihaela Radulescu devine tot mai indrazneata in abordari. Dupa ce i-a permis iubitului ei sa posteze pe internet o fotografie cu vedere ampla asupra posteriorului sau de diva coapta, a venit randul ei sa "loveasca". Fotografia postata pe net de Felix Baumgartner a facut mai multe valuri decat Mihaela in piscina in care se rasfata goala. Si, totusi, nu toata lumea are acces la internet cat la un post national de televiziune. Iar pentru cei care prefera telecomanda tastaturii, diva de la Monaco vine cu o dedicatie speciala si senzuala, bine incadrata intr-un promo. Acum, ca se apropie debutul unui nou sezon al mega-productiei "Romanii au talent", in care ea este jurat, a venit momentul ca Mihaela sa-l promoveze cum stie ea mai bine: goala. Si nu oricum, ci goala in cada, intr-o baie de spuma. Pe micul ecran, la Pro TV, Raduleasca se mangaie senzual aruncand priviri jucause menite sa-l inmoaie si pe cel mai aprig opozant al ei. Si, uite asa, isi descopera cate un picior bine lucrat, cate un umar sexy, piele neteda si alunecoasa, in cea mai fierbinte ipostaza de anul acesta, informeazaLiberatea.

Premiile Grammy 2016: castigatorii. Aseara, in Los Angeles, a avut loc cea de-a 58-a editie a Galei Premiilor Grammy, iar marele castigator al serii a fost Kendrick Lamar, cantaretul hip-hop obtinand cinci trofee, inclusiv pentru cel mai bun album rap si pentru cea mai buna colaborare rap. Taylor Swift a primit cel mai important trofeu al galei Grammy 2016, cel pentru albumul anului cu discul sau 1989, devenind prima femeie care a castigat acest premiu de doua ori. Artista a mai primit alte doua trofee aseara, inclusiv pentru cel mai bun album pop vocal. Premiul pentru inregistrarea anului a fost castigat de melodia Uptown Funk, a cantaretului Bruno Mars in colaborare cu producatorul Mark Ronson, iar cantecul anului si cea mai buna interpretare pop solo au fost castigate de Ed Sheeran, care este la primele sale doua premii Grammy din cariera, scrieGlamour.ro.

Lansare cu... de toate! Cream si-a etalat sanii si cosurile la revenirea pe piata muzicala din Romania. Aflata in plin razboi de custodie cu americanul care a facut-o mama, Claudia Pavel, cunoscuta publicului drept Cream, se pregateste sa atace in forta piata muzicala din Romania, pentru a-si redobandi stabilitatea financiara si profesionala. In aceste conditii, artista a tras o piesa in duet cu americanul Dante Thomas si ieri a lansat-o alaturi de cativa colaboratori. Dupa cum s-a prezentat la eveniment, se vede treaba ca bruneta isi doreste cu ardoare sa atraga atentia la noul ei inceput de cariera. Claudia a ales sa poarte o rochie cu decolteu abisal, petrecuta in talie si crapata pe lungimea piciorului astfel incat sa lase vederii detalii incitante. Singurul detaliu care i-a umbrit putin imaginea de diva a fost tenul cu probleme pe care machiajul nu l-a putut netezi complet, anuntaLibertatea.