Dorinel Munteanu, 1.500 de euro pe luna pentru fosta sotie. nceputa la 10 septembrie 1988, la Primaria din Bocsa, calatoria comuna prin viata a sotilor Dorinel si Simona Munteanu s-a sfarsit pe 19 februarie 2016, la judecatoria din Resita. Distanta e principalul factor care a dus la destramarea unei familii care era data drept exemplu de intelegere in sportul romanesc. Problemele au inceput in momentul in care Dorinel Munteanu (47 de ani) a fost nevoit sa revina, ca jucator sau antrenor, in Romania. Familia - sotia Simona (44 de ani) si fiica lor, Bianca (24 de ani), a ramas atunci in Germania, iar problemele au inceput sa apara. Chiar daca, parca pentru a salva ce se mai poate, Simona s-a mutat pentru o perioada alaturi de sotul sau in tara, separarea devenea, spuneau apropiatii cuplului, din ce in ce mai evidenta,informeaza Click.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea a facut filme doar cu sanii si cu fundul. Face ce face si-si da hainele jos cat ai zice "Motor, actiune!" Superba Madalina Ghenea a strans in portofoliul de actrita numai roluri in care isi etaleaza "bombeul" si "balcoanele". La cum arata, e si pacat sa filmeze imbracata pana-n gat. Probabil ca la asta s-au gandit si cei care au distribuit-o in roluri sexy, de femeie fatala, care nu poarta pe ea mai mult de cateva sute de grame de haine,scrie Click.

Se simte bine pe numele lui Slav. Somata de fostul iubit sa achite casa pentru care el a facut credit, Anda Adam se face ca ploua. S-a maritat, si-a schimbat numele si are si un copil. Cu toate acestea, Anda Adam continua sa plateasca intretinerea pe numele fostului ei iubit, Victor Slav, titularul creditului pentru casa in care artista locuieste cu familia ei. Asta in timp ce Victor se afla in imposibilitatea de a face un nou credit, pentru o casa a lui, noteaza Libertatea.

Vica Blochina a facut o super afacere cu turcii. O platesc mai mult, o muncesc mai putin. Taman cand parea ca s-a lins pe bot de televiziune, fiind declarata incompatibila cu formatul pe care il prezenta la Pro TV, lituanianca s-a impiedicat de noroc. Potrivit surselor noastre, blonda ar fi inceput negocierile cu turcii de la Kanal D inca de anul trecut, constienta ca treaba ei la Pro TV se va incheia in scurt timp. Si a fost inspirata. Proiectul pe care si-ar foi dorit sa-l faca sub sigla fostului angajator a fost imbratisat aproape instantaneu de producatorii de la Kanal D. Dupa o proba si o probare a potentialului pentru audienta Vica Blochina a fost angajata de turci fara prea multe discutii si negocieri,potrivit Libertatea.

Castigatoarea MasterChef si-a gasit bucataria arzand si catelul asfixiat. Aida Parascan, cea care a castigat MasterChef in urma cu trei ani, si-a gasit bucataia apartamentului plina de flacari, iar pe catelul ei asfixiat. Iata ce s-a intamplat. Odata revenita acasa, a gasit totul in flacari si a sunat de urgenta la pompieri. Din pacate, bucataria s-a facut scrum, iar catelul ei a fost gasit mort, asfixiindu-se de la fum. "Aveam un jack terrier, un catel pe care-l adoptasem, si l-am gasit mort. A cazut faianta de pe pereti, geamurile sunt sparte, trebuie sa renovez totul. A venit si proprietarul sa vada ce s-a intamplat si va trebui sa repar totul. Ma va costa, cred, ca vreo 10.000 de euro sa repar. Nu stiu de unde o sa-i iau", a declarat Aida Parascan,relateaza Agentia de Presa Mondena.