Peter Facinelli si Jaimie Alexander si-au anulat logodna Actrita in varsta de 31 de ani este ocupata cu filmarile pentru serialul de succes "Blindspot", in timp de Facinelli, in varsta de 42 de ani, detine unul dintre rolurile principale din serialul 'Supergirl". Cea mai recenta aparitie pe covorul rosu a cuplului a fost in luna ianuarie, cand cei doi au participat la decernarea Premiilor Golden Globes. Cu toate acestea, primele indicii despre o posibila despartire au aparut dupa ce Jaimie a declarat intr-un interviu acordat recent ca este mult prea ocupata ca sa faca planuri pentru nunta. Cei doi s-au cunoscut in 2012 pe platourile de filmare a peliculei "Loosies" si au devenit in scurt timp un cuplu, imediat dupa ce Peter a divortat de Jennie Garth, cu care are trei copii, scrie Elle.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

George Enescu si Maria Cantacuzino - sacrificiu din dragoste Maria Rosetti-Tescanu s-a nascut la data de 18 iulie 1878 intr-o familie boiereasca cu traditie in Moldova. De mica se simtea atrasa de impresionanta biblioteca a tatalui sau si era singura dintre cei trei copii care isi petrecea timpul printre carti. Avea un temperament melancolic, dupa cum chiar printesa marturiseste mai tarziu: "Meditatia, muzica facuse sa incolteasca in mine, de la patru, cinci ani, nostalgia imponderabilului..." La 18 ani s-a casatorit cu Mihai (Misu) Cantacuzino, un important om politic al vremii, cu 13 ani mai mare decat ea (a fost ministru de justitie in guvernele lui Petre Carp, Titu Maiorescu si I.C. Bratianu si membru al Partidului Conservator). Prin casatorie, Maria a primit numele de Cantacuzino si titlul de printesa, integral pe Libertatea.

Kylie Minogue - Tot mai aproape de prima casatorie La 47 de ani, Kylie ar fi primit deja inelul de logodna si se pregateste pentru prima sa casatorie. Se pare ca artista si-a pus deja prietenii la curent cu fericita veste si le-a aratat inelul cu diamant primit de la Joshua. Extrem de fericit, tanarul actor de 28 de ani ar fi anuntat si el logodna in cadrul unui eveniment desfasurat la Londra, la care a fost prezent alaturi de Kylie, "logodnica" lui dupa cum a prezentat-o. Iata ca dupa numeroase povesti de dragoste si cereri in casatorie, Kylie si-a gasit, in sfarsit, alesul si va putea imbraca pentru prima data rochia de mireasa, anunta Viva.

Lady Gaga - model de catwalk pentru Marc Jacobs Celebra cantareata Lady Gaga a jucat recent, si rolul de model! Aceasta a defilat pentru Marc Jacobs, in prezentarea colectiei toamna iarna 2016-2017, eveniment care a avut loc la Parc Avenue Armory. Lady Gaga, in varsta de 29 de ani, a purtat un palton supradimensionat si o pereche de pantofi considerati semnatura ei, niste platforme extrem de inalte. In aceeasi zi, in timpul repetitiei, Lady Gaga a fost fotografiata purtand un alt outfit. Aceasta a pozat in backstage impreuna cu Kendall Jenner si designerul Marc Jacobs. Lady Gaga a marturisit, scriind pe contul ei de Instagram, ca il admira pe designer inca de cand era foarte tanara si ca a fost o onoare pentru ea sa faca parte dintre modelele care au defilat in cadrul show-ului de moda Marc Jacobs, informeaza Elle.

Declaratie surprinzatoare a Ioanei Ginghina despre cununia cu Alexandru Papadopol: "A fost o inconstienta!" Pe 13 octombrie am facut opt ani de la nunta. O sarbatorim pe cea religioasa, pentru ca ailalta a fost o inconstienta! Adica: hai sa ne casatorim, ne stiam de mult timp, dar cuplati eram de cateva zile. Adica nu a stiut nimeni, nici parintii, nu am spus nimanui, tocmai ca sa nu ne opreasca nimeni. Stii ca oamenii cand le spui: ""Ba, ma insor cu una, o stiu de cateva zile"", zic: ""Ba, esti nebun! Mai gandeste-te"". Asa dupa ce le spui: ""Ba, m-am insurat!"" Nu mai au ce sa mai zica!", a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghina.