Neveste lui Borcea isi dau mana si se pun pe treaba! Mihaela stie cum sa-i ocupe mintea Alinei. Absenta din peisaj de cand a bubuit scandalul generat de sarcina Valentinei Pelinel, care a fost imediat pusa pe seama lui Borcea, Mihaela, fosta lui sotie revine in mediul public cu treaba. Si cu Alina. Lasate responsabile cu afacerile lui Cristi Borcea, dupa intemnitarea acestuia, fosta si actuala nevasta si-au unit fortele pentru profit si bunastare. Doamnele, Alina si Mihaela, s-au inscris in randul participantilor la targul de nunti, care va avea loc weekendul ce vine. Nu s-au apucat sa vanda rochii de mireasa sau decoratiuni, ci s-au pus pe promovat spatiul de evenimente pe care il detin si care a fost gata dupa incarcerarea fostului actionar dinaovist, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Impresara sexy si antrenorul Stelei vor fi filmati non-stop in reality show-ul "Prodanca si Reghe". Esti curios sa vezi ce face Reghe la Steaua? Cum merg antrenamentele sau ce jucatori mai aduce in tara Anamaria Prodan? Pentru asta, familia Reghe-Prodan s-a hotarat sa le arate fanilor cat sunt de transparenti, dar si cat de fericiti sunt impreuna, dar si ce probleme mai au. Asadar, pentru ca mai nou este pasionata de online si tehnologie, care sunt doua domenii de viitor, Anamaria Prodan a strans o echipa de oameni cu care va lucra intens la acest proiect, inclusiv cu firma de PR a Denisei Nechifor si Dianei Beciu, care se anunta a fi un adevarat bum.Cancan.rodezvaluie in exclusivitate ca impresara sexy si antrenorul Stelei vor lansa in urmatoarea perioada, mai exact zilele urmatoare, primul reality show online "Prodanca si Reghe", care se va o productie pe pe youtube, unde va poate fi urmarit de toata lumea.

Anda Adam a slabit spectaculos dupa nastere. Cati centimetri are in talie. Au trecut aproape trei luni de cand a nascut si Anda Adam (35 de ani) arata foarte bine, corpul ei fiind cat se poate de zvelt. Cantareata a adus pe lume o fetita la inceputul lunii decembrie si este cea mai fericita mamica din lume. Cantareata si-a revenit spectaculos dupa sarcina, mai ales ca nu luase prea mult in greutate si este fercita ca s-a apucat din nou de sport. "Am 60 (n.r. - centimetri) in talie. Am grija ce mananc, filmez un clip nou... Vreau sa ajung la greutatea pe care o aveam inainte sa fiu insarcinata. Imi era dor sa merg la sala, sa fac sport, sa fac miscare. Acum am 2-3 kg peste greutatea initiala, dar nu stiu sigur, nu m-am cantarit, important e ca am inceput iar antrenamentele", a declarat Anda Adam, la Kanal D, informeazaLibertatea.

Ada Condeescu, transformata intr-o diva italiana din anii 60. Actrita Ada Condeescu a devenit pentru o zi o diva italiana din anii 60, transformarea fiind inspirata de rolul principal pe care il joaca in pelicula "Dincolo de calea ferata", in regia lui Catalin Mitulescu, film care va avea premiera la sfarsitul lunii aprilie. "Pentru sedinta foto am pornit in primul rand de la personajul meu din film, Monica. Ea este frumoasa din cartier al carei iubit pleaca in Italia sa lucreze, in timp ce ea ramane aici, visand la acea tara straina, la limba italiana, la muzica de acolo, la orasele italienesti. Transformarea de la Jovsky Studio este intr-un fel mai mult transformarea Monicai, felul in care ea se visa, in care isi imagina ca poate arata intr-o alta lume, imaginea clasica a divei italiene cu rochie rosie mulata, parul desfacut si stralucitor, machiaj care sa-i faca ochii si mai negri, si mai frumosi", spune Ada Condeescu, scrieViva.ro.

Anca Turcasiu are concurenta serioasa la categoria 45+! Bianca Brad a renascut din propria cenusa! Perioada 2014-2015 a fost una neagra pentru Bianca Brad. Fosta Miss Romania a stat mai mult inchisa in casa, ferita de atentia publica. Problemele lui Aurel Fratila, sotul ei, au impierdicat-o sa-si mai doreasca o viata mondena. Pozele rare cu ea din acea perioada au aratat ca frumoasa Bianca incepuse sa se neglijeze, sa se ingrase si isi pierduse toata stralucirea. Zilele trecute a revenit in forta, la evenimentul de lansarea a unei carti. Mai supla decat oricand, Bianca parea ca si-a recapatat tonusul. Doar ridurile de pe chip mai tradeaza problemele si trecerea primei tinereti, insa picioarele subliniate frumos de jeansii stretch sunt exact ca pe vremea cand si le arata mandra pe podiumurile de moda si pot face oricand concurenta celor cu care Anca Turcasiu s-a afirmat ca fiind cea mai frumoasa vedeta trecuta de 40 de ani, anuntaLibertatea.