"Zana"e zana buna pentru infractori! Tepele in numele Andreei Marin au traversat Oceanul! Andreea Marin este frecvent asociata cu actiunile de intrajutorare fapt ce a dat idei multor escroci care, in numele vedetei, racoleaza persoane naive pe care le scutura de bani. Mai nou, practica asta a depasit granitele tarii, ba chiar a trecut Oceanul, iar zilele trecute, un roman "americanizat" cu suflet mare a fost la un pas sa cada in plasa. Cunoscut pentru influenta pe care o are in calitate de director al celei mai importante publicatii romanesti din SUA, dar si pentru faptul ca este generator de donatii in diaspora, Steven Bonica (Romanian Tribune) a fost cat pe ce sa fie usurat de o importanta suma de bani de cineva care, prin intermediul unui site de socializare pretinde ca este Andreea Marin, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fara inhibitii! Adriana Bahmuteanu cu lenjeria intima la vedere. Fosta doamna Prigoana arata pe zi ce trece din ce in ce mai bine. Pentru ca a slabit foarte mult in ultima perioada Adriana Bahmuteanu alege sa se imbrace extrem de sexy. Vedeta TV atrage atentia celor din jur, datorita aspectului fizic si a tinutelor pe care le imbraca de zi cu zi. In cadrul unei emisiuni de televiziune, bruneta a purtat o rochie scurta, rosie, care ii puneau in evidenta formele apetisante - feminine. Pentru ca rochita pe care o avea era foarte scurta, Adrianei i s-a vazut lenjeria intima spre deliciul telespectatorilor, anuntaCancan.

Al cincilea e Moise! Motivul pentru care Anca Serea alege nume biblice pentru copiii ei. Anca Serea radiaza de fericire! A intrat in luna a opta de sarcina, se simte bine si asteapta nerabdatoare momentul in care il va tine in brate pe cel de-al cincilea copil. La cea mai recenta ecografie, prezentatoarea TV a aflat vesti bune. "Bebelusul este sanatos, avea un 1, 300 kg, suntem in grafic. Seamana cu fratele lui, Noah Iosif, foarte foarte bine", a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea. Toti cei patru copiii ai ei si ai lui Adrin Sina - David, Sarah, Noah Iosif si Ava Stephanie - poarta cu mandrie un nume biblic. Nici baietelul care se va naste in luna aprilie nu va face exceptie de la regula, informeazaLibertatea.

Jennifer Lawrence - cel mai bine platita actrita nominalizata la Oscar in 2016. Actrita Jennifer Lawrence este pe primul lor in clasamentul celor mai bine platiti actori nominalizati la Oscar, top realizat de Forbes. Pe Jennifer Lawrence, in varsta de 25 de ani, o cunoastem din filme precum "The Hunger Games" sau "Silver Linings Playbook", pentru care a castigat si premiul Oscar in anul 2012. Ei bine, se pare ca anul acesta, fiind nominalizata din nou la premiile Academiei Americane de Film pentru rolul din "Joy", Jennifer Lawrence ocupa prima pozitie pe lista Forbes a celor mai bine platiti actori nominalizati la Oscar. Jennifer se afla si pe primul loc in clasamentul celor mai bine platite actrite de la Hollywood in 2016, iar singurul actor care a castigat mai mult decat ea a fost Robert Downey Jr., scrieElle.ro.

Alice Peneaca, aproape goala pe Facebook. Imaginea care le-a dat palpitatii fanilor. Aline Peneaca a pus la grea incercare imaginatia admiratorilor cu o imagine pe care a postat-o, recent, pe pagina ei de Facebook. Frumoasa sotie a lui Bobby Paunescu s-a lasat imortalizata complet goala. Alice Peneaca si-a aratat trupul perfect in cea mai recenta sedinta foto. Intr-o imagine pe care a postat-o recent pe Facebook, superba sotie a lui Bobby Paunescu si-a pus la grea incercare admiratorii. Asta, deoarece in respectiva fotografie tanara este complet goala. Doamna Paunescu a avut totusi grija sa mai lase putin si imaginatiei fanilor, asa ca a taiat imaginea si a blurat-o in zonele" sensibile. Pe langa sutele de like-uri, Alice a primit si multe laude, dar si cateva critici: cativa admiratori s-au aratat nemultumiti de faptul ca modelul nu a postat, pe Facebook, imaginea completa, anuntaLibertatea.