Costi Ionita a activat "grija dusmanilor". Zeci de manelisti s-au umplut de bani din ideea asta, dar nimanui nu i-a trecut prin cap de unde a pornit Inainte ca Adrian Minune sa dezvolte muzical problema dusmanilor, de parca ar fi singura tema de inspiratie (amintim succesul "Dusmanii-mi poarta pica"), vizionarul Costi Ionita a anticipat preocuparea iubitorului genului pentru pizmuitori si preocuparile lor uneltitoare. El a compus piesa "Am prieteni si dusmani (care ma golesc de bani)", pe care a dat-o fetelor de la Elegance, un proiect muzical ce s-a desfiintat in urma cu 9 ani si din care Costi si-a "extras" pentru o perioada o iubita, pe Issa, colega ei fiind cea care, actualmente si-a spalat numele in Celia, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Printul William ar putea renunta la job-ul actual Pilot pe elicopter de ambulanta, Printul William pare a fi pe punctul de a abandona acest job, dupa ce s-a aflat ca acesta nu prea a trecut pe la serviciu in ultima perioada. Se pare ca printul ar fi incercat sa scape de unele obligatii oficiale avand acest job, insa acum colegii lui au dezvaluit ca William a lucrat foarte putin. In luna decembrie, tatal lui George si al lui Charlotte nu a lucrat deloc, in timp ce colegii lui au declarat pentru The Sun ca pentru a avea 4 zile libere trebuie sa lucrezi inainte alte 4. Unul dintre colegi a marturisit ca jobul nu este la fel de provocator ca acela din Royal Air Force unde William a activat inainte de a se angaja la East Anglian Air Ambulance. In plus, printul pare ca se plictiseste aici, iar oamenii sunt nervosi in preajma lui, scrie Viva.

Castigatorii premiilor Zmeura de Aur 2016 Lista completa a castigatorilor: Cel mai prost film: "Fantastic Four", "Fifty Shades of Grey"; Cel mai prost actor in rol principal: Jamie Dornan, "Fifty Shades of Grey"; Cel mai prost actor in rol secundar: Eddie Redmayne, "Jupiter Ascending"; Cea mai proasta actrita in rol principal: Dakota Johnson, "Fifty Shades of Grey"; Cea mai proasta actrita in rol secundar: Kaley Cuoco-Sweeting, "Alvin & The Chipmunks: Road Chip" si "The Wedding Ringer"; Cel mai prost regizor: Josh Trank, "Fantastic Four"; Cea mai proasta continuare sau remake: "Fantastic Four", scrie Elle.

Supravietuitoare la Pro TV! Desi multi o vedeau pe faras, Mihaela Radulescu este in carti pentru cel mai nou format al postului Anul trecut, producatorii show-ului "Romanii au talent" aruncau bomba: Mihaela Radulescu urma sa fie reactivata in televiziune pe post de jurat. O serie de situatii catalogate drept gafe ale divei au pus sub semnul intrebarii pastrarea ei in format dupa primul sezon. In al doilea a revenit si mai puternic si, mai mult, se pare ca incepe sa faca radacini in Pro TV. In decembrie 2015, mai marii Pro-ului anuntau oficial achizitionarea formatului international "Survivor" (Supravietuitorul), show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, anunuta Libertatea.

"Daca ar fi fost dupa ea, era deja sotia lui Banica Jr.!" Ii forteaza mana lui Stefan ca s-o duca la altar Lavinia Parva este o norocoasa, caci se numara printre persoanele care au noroc de soacra buna. Mama lui Banica are o relatie de excepti cu artista si chiar se viziteaza des. Lavinia Parva (30 de ani) a dus relatia cu soacra la un alt nivel, iar de la o vreme au devenit chiar prietene. Stefan Banica nu a facut nimic in acest sens, ci a lasat lucrurile sa decurga normal. Sanda Liteanu a devenit atat de buna prietena cu Lavinia incat cele doua ies la cafea foarte des, se viziteaza si , mai mult, mama cantaretului spera la o casatorie intre fiul ei si Lavinia. Pe langa asta, Lavinia Liteanu isi mai doreste un nepot de la Banica si Lavinia, iar pentru asta le tot spune ca ar fi timpul dupa atatia ani sa faca si acest pas, integral pe Cancan.