Legendara trupa este istorie? Prima reactie a holografilor la zvonurile de despartire! Un nou zvon sa palpitatii zecilor de mii de sustinatori ai celui mai respectabil brand din muzica romaneasca - Holograf. O colaborare muzicala intre solistul formatiei, Dan Bittman si Cristi Minculescu, o melodie inregistrata deja in studiourile Kazobo Music, locul unde s-a nascut si succesul "Si ingerii au demonii lor", a activat barfa capabila sa rupa inimile fanilor. "Tot auzim astfel de zvonuri, ne-am obisnuit cu ele. Va pot spune doar ca acum ne aflam cu totii la Baia Mare, aseara am cantat la Sala Sporturilor, poimaine vom fi la Sibiu, pe 6 martie la Cluj-Napoca, pe 8 martie la Targu Mures si tot asa, angajamente tot anul. Nu e cazul sa vorbim de asa ceva, pentru ca, in sanul formatiei nu exista un astfel de subiect", ne-a declarat oficialul formatiei Holograf, impresarul si managerul artistic Aurel Mitran, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Scandal in familia Luciu! Iuliana a "fugit" in SUA si, sfatuita de iubitul ei,milionarul Ioan Neculaie, nu vrea sa se mai intoarca.Iuliana Luciu a plecat, saptamana trecuta, in America, unde s-a intalnit cu cateva prietene alaturi de care s-a distrat la plaja. Desi pare ca e este in vacanta, de fapt, vedeta TV isi pregateste mutarea peste hotare. Mai mult, ea s-a intalnit si cu un regizor de film de peste hotare, pentru cariera de actrita. Neculaie este la curent cu tot Iuliana Luciu se pregateste sa dea lovitura la Hollywood. Tanara de 27 de ani spera sa ajunga o actrita cunoscuta, motiv pentru care a facut si primele demersuri in acest sens. Sora Nicoletei Luciu se afla in Miami, America, se bucura de soare, de plaja, dar mai ales de faptul ca are intalniri cu diferite persoane care o pot ajuta in cariera sa. De asemenea, Iuliana Luciu s-a uitat si dupa o locuinta peste hotare, caci in cateva luni nu va mai locui in Romania, ci in America. Desi iubitul ei se afla in inchisoare, Iuliana il tine la curent cu tot ceea ce face, iar impreuna cu el s-a sfatuit in privinta plecarii in strainatate. Vedeta TV l-a sunat pe milionar atat cand ajuns in America, cat si dupa ce s-a intalnit cu persoanele responsabile pentru viitoarea ei cariera de actrita, anuntaCancan.

De ce a renuntat de fapt Sanda Ladosi la muzica! Atunci cand isi propusese sa revina in forta pe piata muzicala, sotul ei a fost arestat, motiv pentru care Sanda Ladosi a ales sa isi dedice timpul familiei si in special copiilor ei. Artista a marturisit ca este o sotie si o mama fericita. Sanda Ladosi si-a incurajat fetita si baiatul sa incerce de toate, sa faca mai multe sporturi si sa aleaga ce le place. "Ioanei ii place mult sa citeasca. Lui Bogdan ii place fotbalul. Asta ii place, eu ce pot sa fac?! Ioanei ii place sa cante si sa danseze, ca oricarei fetite. E foarte important sa fie fericiti, sa creasca echilibrat", a spus Sanda Ladosi, informeazaLibertatea.

Katy Perry si Orlando Bloom sunt impreuna. Ceea ce pana acum era un zvon a devenit o veste confirmata: Katy Perry are o relatie cu Orlando Blooom! Si nu doar atat! Cantareata si actorul au plecat in prima lor vacanta romantica, in Hawaii. Cei doi au fost vazuti impreuna de multe ori, iar paparazzi nu au pierdut momentul si i-au fotografiat. Katy si Orlando au fost surprinsi tinandu-se de mana in timp ce se plimbau si atunci cand se duceau sa ia cina si pareau extrem de indragostiti, scrieGlamour.ro.

Legatura neasteptata si... foarte intima dintre Andreea Marin si Daniela Crudu. Cu siguranta, nimeni nu s-ar fi gandit vreodata Andreea Marin si Daniela Crudu pot avea acelasi gusturi, nici macat atunci cand vine vorba despre tratamentele de infrumusetare. Desi poate parea surpinzator ca o femeie precum Andreea Marin sa aiba fix aceleasi gusturi si obiceiuri ca Daniela Crudu, total diferita din multe puncte de vedere, ei bine, cele doua folosesc fix aceleasi tratamente de infrumusetare si mai nou sunt dependente de acelasi aparat revolutionar. Mai mult, Andreea Marin si Daniela Crudu merg la acelasi salon de infrumusetare special pentru a face sedinte cu laser pentru epilarea definitiva. Culmea este ca, desi ambele sunt imaginea salonului respectiv si promoveaza acest serviciu, cea care primeste mai multe aprecieri este... Daniela Crudu, anuntaLibertatea.