Elena Gheorghe s-a facut de rusine la un concert. Cum a aparut in fata publicului. Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite cantarete de la noi, iar aparitiile ei sunt mereu studiate si atent pregatite. Din pacate, artista "a comis-o", la cea mai recenta aparitie publica. Probabil, din lipsa de timp. Cantareata a participat la un concert de 8 Martie, intr-un mall bucurestean, alaturi de alti artisti, printre care Andra, Lidia Buble, Ruby si Calin Goia (Voltaj) si a avut o aparitie extrem de sexy si stralucitoare. Imbracata intr-o rochie foarte scurta, purtand tocuri foarte inalte si avand chiar si microfonul stralucitor si personalizat cu numele ei, Elena Gheorghe a atras toate privirile. Totusi, un mic detaliu i-a stirbit frumusetea: manichiura destul de neingrijita. Probabil artista nu a apucat sa treaca pe la coafor, asa ca unghiile false sunt foarte crescute, iar oja sarita la varfuri, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Claudia Pavel trece prin momente cumplite! Separarea de tatal copilului ei a bagat-o in depresie! Viata Claudiei Pavel poate fi scrisa intr-un roman de dragoste, drama si psihologic. Toate la un loc. In 2011 a plecat in Los Angeles la sora ei. Tot acolo l-a intanit pe Jeremy, iubitul american. Dupa putin timp a venit pe lume Noah, fiul celor doi. In 2013, artista s-a intors in tara, spunea ca e fericita, insa cateva luni mai tarziu s-a despartit de iubit, iar de acolo a urmat o intreaga tavatura. Cancan.ro a aflat ca vedeta TV a suferit mult dupa separarea de iubitul american, iar problemele n-au disparut nici acum. Acuzata ca a fugit cu Noah in Romania si aflandu-se intr-un proces cu tatal copilului ei, Claudia Pavel a cedat si a intrat intr-o depresie crunta. Cantareata nu mai avea incredere in nimeni cand venea vorba de Noah, anuntaCancan.

O vedeta de la noi are interzis la sex timp de trei luni. Adriana Bahmuteanu a intrat intr-o perioada noua din viata ei si trece printr-o serie de transformari radicale. Vinerea trecuta prezentatoarea a fost supusa unei interventii chirurgicale estice pentru a scapa de o cicatrice urata de pe abdomen. Bruneta a dezvaluit ca din cauza operatiei are interzis la sex timp de trei luni, insa spune ca interventiile estetice pe care si le face sunt necesare la varsta ei. Ea va trece cat de curand si printr-o opertie de marire a sanilor, informeazaLibertatea.

Mesajele vedetelor de Ziua Femeii. E o zi speciala pentru toate femeile, iar vedetele nu au ratat ocazia de a publica fotografii emotionante si de a transmite mesaje pline de dragoste si caldura pentru femeile din viata lor. Smiley si-a emotionat fanii publicand o fotografie cu mainile bunicii care l-a crescut, iar Adela Popescu a marturisit ca a inteles ce este fericirea acum, cand isi simte bebelusul miscand. Smiley - "Bunica. Mainile care m-au crescut". Anca Lungu - "Femeile nu cuceresc lumea, ele o nasc" si nu cred ca exista o binecuvantare mai mare decat aceea de a aduce un suflet pe lume. Azi este ziua in care sarbatorim de fapt viata! La multi ani! Andreea Marin - "Buna dimineata, pretuieste viata! La multi ani, mamici frumoase, suflete curate, femei minunate", scrieViva.ro.

De tot rasul! Uite ce crede Europa despre sansa lui Ovidiu Anton la Eurovision 2016. La doar o zi dupa ce Romania si-a desemnat candidatul pentru finala Eurovision de la Stockholm, casele de pariuri din Europa dau un pronostic dezastruos piesei interpretate de Ovidiu Anton. Conform acestora piesa Moment of Silence se situeaza abia pe locul 32 in topul preferintelor publicului european. "Moment of Silence", o piesa rock, cu accente tragice, intepretata de Ovidiun Anton, unul dintre elevii Scolii Vedetelor, a lui Titus Munteanu se situeaza pe ultimele locuri la casele de pariuri din Europa. Mai precis, pe locul 32 dupa ce, in prima zi a fost abia pe 28. Marele perdant al finalei nationale, Mihai Traistariu, cel care a reprezentat Romania la Eurovision in 2006 era situat de casele de pariuri intre locurile unu si cinci, iar el a ocupat locul 4. De altfel, Traistariu a si comentat in stilul caracteristic aceste pronosticuri, anuntaLibertatea.