Abandonata de propriul fiu in azil. Mama Zina nu a mai primit nici vizite si nici bani de la Catalin de sase luni Retrasa din lumina reflectoarelor de mai multi ani, Mama Zina a fost abandonata in azil chiar de cel pe care-l numea lumina ochilor ei, fiul ei, Catalin. Angajati ai stabilimentului ne-au dezvaluit ca acesta a uitat de luni bune de existenta mamei sale si de nevoile ei. De mai bine de trei ani, Mama Zina locuieste intr-un azil de lux unde fiul sau, Catalin, a mutat-o din casa ei. Si daca la inceput tanarul o vizita periodic si ii achita lunar taxa de camin, de o buna perioada de timp, se pare, Catalin n-ar mai fi dat pe la mama sa si ar fi... uitat sa plateasca taxa pentru sederea si ingrijirea ei in asezamantul cu pricina, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Adam Levine si Behati Prinsloo vor fi parinti Unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood, acela format din cantaretul trupei Maroon 5, Adam Levine, si modelul Behati Prinsloo, asteapta primul lor copil. Adam Levine (36 de ani) nu si-a ascuns niciodata dorinta de a deveni tata, iar acum este nebun de fericire la gandul ca va avea un copil. Sotia lui, top modelul Behati Prinsloo, in varsta de 26 de ani, este insarcinata in 3-4 luni, potrivit unor apropiati citati de "US Weekly". Cei doi s-au intalnit in iunie 2012 si s-au casatorit 2 ani mai tarziu in cadrul unei ceremonii la Los Cabos, Mexic, anunta Viva.

Gwen Stefani, declaratii despre scandalul din spatele divortului sau Mariajul lui Gwen Stefani cu Gavin Rossdale s-a destramat odata cu aparitia zvonurilor ca acesta ar insela-o cu bona copiilor lor. Acum, cantareata a facut niste marturisiri care au pus paie pe foc. Starul in varsta de 46 de ani dezvaluit, intr-un interviu recent cu New York Times realizat pentru a-si promova ultimul album solo, ca a existat, intr-adevar, un scandal la baza divortului sau. "Daca as putea, v-as spune totul si veti fi socati. Este o poveste foarte buna!", a declarat Gwen Stefani. Dar aceasta nu a mai dezvaluit niciun alt detaliu. Gwen a recunoscut, totusi, ca separarea de tatal celor trei copii ai sai, dupa 13 ani de casnicie, a lasat-o cu niste sentimente de deznadejde, integral pe Elle.

Bradley Cooper si Irina Shayk sunt oficial un cuplu Au trecut mai bine de sase luni de cand au aparut primele vesti despre relatia celor doi si iata ca acum cuplul si-a facut aparitia la un eveniment monden. Bradley Cooper si Irina Shayk au anuntat oficial ca sunt impreuna afisandu-se pe covorul rosu la petrecerea L'Oreal Red Obsession. Frumosul cuplu a stat imbratisat o mare parte a serii si au fost fotografiati impreuna, dar si cu alte vedete. Irina a purtat, ca si celelalte imagini ale brandului de cosmetice, o rochie rosie Dior, cu un decolteu abisal, informeaza Glamour.

S-a rebranduit. Cum si-a castigat Ramona Gabor accesul la petrecerile exclusiviste ale printilor din Dubai Zilele trecute, in Emiratele Arabe Unite a avut loc una dintre competitiile periodice de polo, unde se strang toti seicii si oamenii de afaceri din Dubai pentru a urmari meciul de polo, dar si pentru a petrece pe cinste. Pana acum, Ramona Gabor arfi facut orice sa se numere printre petrecareti si, pentru ca nu primea invitatii, se ruga de prietenele ei sa o introduca la chef. De aceasta data insa, roata s-a intors, iar Gabor a fost cea care si-a chemat prietenele la eveniment. Sora mai mica a Monicai Gabor s-a transformat, vezi Doamne, in femeie de afaceri si, la ultimul meci de polo, a avut prima prezentare de moda cu rochiile pe care le creeaza si le vinde, scrie Libertatea.