Bahmu si Prigoana au batut recordul la procese! Duc 39 de razboaie in instanta. Au divortat de cateva ori, apoi au dat startul proceselor: Bahmu si Prigoana merg la Judecatorie ca la sala de fitness - cel putin o data pe saptamana. Asa ca nu e de mirare ca arhivele au adunat o stiva de dosare ale celebrului cuplu. Fie ca se cearta pentru colaborarile profesionale din firmele afaceristului, fie pentru copii, Bahmu si Prigoana au tocit pragul judecatoriilor si conflictele par sa se lungeasca la nesfarsit. Nici nu se inchide bine un dosar ca apare altul. In total, cei doi au adunat in ultimii ani, nu mai putin de 39 de dosare, si fostii parteneri pot ocupa un loc fruntas in topul proceselor din tara. Cele mai recente doua actiuni au fost deschise de afacerist care vrea sa recupereze de la fosta nevasta onorariile avocatilor lui, din procese castigate, sume de aproximativ 2.000 de lei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Costi Ionita, in razboi cu mama lui din cauza burlaciei. La cei 38 de ani ai sai, Costi Ionita nici ca se grabeste sa se insoare si sa devina tatic, desi familia il tot bate la cap sa intre "in randul lumii": "Mama le zice pe ale ei, eu le stiu pe ale mele. Ceasul biologic nu ticaie la barbati la fel ca la femei. Mai am timp pana sa fac un copil. Intai sa gasesc femeia cu care sa ma insor. Cand o fi momentul potrivit, cand voi gasi o femeie cu care sa rezonez, sigur voi face si acest pas. Pana acum nu s-a intamplat asta", a declarat el, pentru Click! In momentul acesta, Costi pune accent pe cariera sa de cantaret si de producator muzical, care a luat avant dupa colaborarea cu celebrul Shaggy, care l-a indragit atat de tare, incat ii spune "fratele meu", anuntaClick.

Alex Velea va fi tata adoptiv pentru propriul fiu! Il infiaza pe Dominic! A trecut mai bine de un an de la nasterea lui Dominic, fiul Antoniei si al lui Alex Velea, iar acesta poarta inca numele Castellano, dupa sotul artistei. In acte, Dominic, fiul lui Alex Velea si al Antoniei, poarta inca de la nastere numele de Castellano, desi micutul nu are nicio treaba cu familia surioarei lui, Maya. Asta pentru ca parintii sai nu au facut inca niciun demers ca baiatul sa ia numele tatalui sau natural. Motivul? Velea a evitat sa-si dea in judecata iubita, pentru paternitatea fiului, evitand astfel s-o aduca din nou in fata instantei, date fiind procesele obositoare pe care aceasta le-a avut si inca le mai are cu sotul ei, Vincenzo Castellano. In al doilea rand, nici Antonia nu s-a grabit sa ceara testul de paternitate, prin care sa demonstreze ca de fapt fiul sau facut in timpul casatoriei cu italianul este al altui barbat, informeazaLibertatea.

Cuplurile si flirturile celebre ale anului 2016. O aventura sau o relatie serioasa? Desi in acest inceput de an, cateva cupluri celebre care pareau ca vor ramane o vesnicie impreuna s-au despartit, se pare ca este valabil si reversul medaliei: multe dintre vedete au inceput o relatie noua. Lumea Hollywood-ului este mereu surprinzatoare, iar relatiile starurilor stau mereu sub lumina reflectoarelor. Cine s-a mai cuplat cu cine, sunt sau nu niste cupluri reusite sau longevive? Fie ca sunt sau nu adevarate povesti de iubire, iata cateva dintre relatiile deja oficiale sau flirturile dintre vedete pe care le-am descoperit la acest inceput de an, scrieGlamour.ro.

Nimeni nu se astepta la rezultatul acesta! Cum arata noile silicoane ale Anei Mocanu! Ana Mocanu le-a aratat fanilor cum arata noile silicoane. Bruneta s-a imbracat extrem de provocator, cu un decolteu generos care a lasat sa se vada cele mai recente achizitii. Asistenta TV a facut publica imaginea pe un cont de socializare, in urma cu putin timp, iar reactia prietenilor virtuali a fost pe masura. Sanii vedetei TV par mult mai naturali. "Ce bine arati", "Par mai naturale", "Astea se vad foarte bine" a fost parerea admiratorilor. Ana Maria Mocanu este de profesie dansatoare. A devenit cunoscuta in momentul in care a devenit asistenta emisiunii "Un show pacatos", de la Antena 1. Valentin Burada, barbatul de care Ana Mocanu parea sa fie indragostita nebuneste pana nu demult, este un prosper om de afaceri din Buzau. Cei doi s-au despartit in noiembrie 2015, la trei luni de relatie, anuntaLibertatea.