Gigi Becali se pregateste sa fie nas anul viitor. Patronul Stelei ne-a declarat ca a acceptat propunerea venita de la Andrei Hrebenciuc de a fi nasul de cununie al fiului liderului PSD Viorel Hrebenciuc cu Elena, fata cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Elena (24 ani) si Andrei (23 ani) traiesc, de aproape un an, o frumoasa poveste de dragoste. In ciuda razboiului dintre parinti, iubirea lor a rezistat, Viorel Hrebenciuc sustinand ca nu se amesteca in viata intima a fiului sau, iar Basescu arborand o atitudine din ce in ce mai resemnata. Si pentru ca Andrei Hrebenciuc are o relatie foarte apropiata cu Gigi Becali, latifundiarul din Pipera considerandu-l 'nepotul sau', acesta i-a cerut milionarului sa-i fie nas.

'Nu am putut sa-l refuz pe Andrei, care este ca si nepotul meu, sa nu-i fiu nas. El mi-a spus ca se va casatori anul viitor cu Elena, iar eu si sotia mea o sa-i cununam. Abia astept sa vad ce fata o sa faca Basescu. M-am gandit sa-i fac chiar si o surpriza, dar o sa vada el la momentul respectiv. Va fi o nunta mare, asa cum trebuie sa fie, la care vor fi prezenti multi invitati', ne-a declarat Becali.

De cand sunt impreuna, povestea de iubire dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc a avut parte de toate ingredientele necesare unei relatii bazate pe multa pasiune, mai precis numeroase certuri si impacari dulci. La toate acestea s-a adaugat si interventia mai mult sau mai putin voita a parintilor celor doi indragostiti, dusmani politici declarati.

Libertatea