Fetele de la Trident au refuzat, recent, sa pozeze intr-o revista pentru barbati. Andreia a dezvaluit ca ea si colegele sale nu vor mai aparea in ipostaze „fierbinti“, intrucat nu acestea reprezinta imaginea lor: „Cand am pozat in Playboy, a fost vorba de o strategie de marketing, la fel ca si cea cu blugii taiati. A fost si un moft de-al nostru, care nu se va mai repeta“.

Andreia, Loredana si Roxana, cele trei fete de la Trident, sunt si in prezent la fel de dorite pentru a poza in revistele pentru barbati. Artistele sunt decise insa sa refuze orice propunere de acest fel, asa cum s-a intamplat recent, cand raspunsul dat de acestea a fost un „Nu“ cat se poate de ferm.

„Nu am mai poza dezbacate. Am trecut de faza asta“, a marturisit Andreia. Aceasta a adaugat ca decizia de acum cativa ani, de a poza in Playboy, a avut un alt substrat: „A fost vorba de o strategie de marketing, la fel ca si cea cu blugii taiati. A fost si un moft de-al nostru, care nu se va mai repeta. Am trecut de faza pictorialelor nud“.

Desi s-au consacrat prin moda blugilor decupati, artistele au renuntat definitiv la aceasta tinuta. „Acum avem o tinuta potrivita cu ceea ce cantam si cu perioada in care ne aflam. Majoritatea rochilor sunt aurii, o culoare calda, care se potriveste mult cu felul nostru de a fi. In plus, aceasta da si bine in lumina reflectoarelor“.

Andreia a dezvaluit si care este „povestea blugilor taiati“: „Primul nostru spectacol, cand ne-am format ca trupa, a avut loc la Vox Maris, in Costinesti. Nu stiam cum sa ne imbracam. Ideea cu blugii taiati i-a apartinut Roxanei. Intr-o noapte, ea si-a decupat jeansii luati de la Paris, apoi i-a croit si pe ai nostri“.

Ziarul