Antonia si-a scos sanii la inaintare! Cum a aparut imbracata la un eveniment! Antonia a fost invitata joi seara, 17 martie, la deschiderea unui club din Capitala, unde a sustinut un recital de senzatie, in fata a zeci de oameni. Artista a avut una dintre cele mai sexy aparitii de pana acum. Imbracata intr-o rochie rosie, decoltata si foarte provocatoare, iubita lui Alex Velea si-a facut aparitia ca o diva, flancata de garzi de corp. Antonia a sfidat frigul de afara, a zambit larg si a salutat multimea la intrarea in club, insa a refuzat sa faca poza la panou, asa cum obisnuia altadata, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Impacarea anului! Cristian Boureanu a iertat-o pe Valentina Pelinel! Dezvaluiri incendiare despre discutiile purtate de cei doi. Cristian Boureanu si Valentina Pelinel au fost casatoriti noua ani, insa din 2013 au ales sa mearga pe drumuri separate. Motivul despartirii ar fi fost Borcea, insa niciunul nu a confirmat zvonul. Blonda este in prezent insarcinata in sapte luni, iar apropiatii sustin ca ar fi copilul milionarului aflat dupa gratii. Sarcina vedetei, dar si faptul ca si-a gasit fericirea alaturi de Laura Dinca, o tanara din Constanta, l-a facut pe Boureanu sa o ierte pe Valentina, insa asta nu e tot. Cancan.ro a aflat ca cei doi tin in continuare legatura si cu toate ca nu ies impreuna prin restaurante, fostii soti se mai aud din cand la telefon. "El acum o intelege, crede ca asa a fost sa fie si este oricum fericit cu Laura. Nu-i mai pasa de trecut. Crede ca tpt ce s-a intamplat a fost in favoarea lui, totul s-a intamplat ca apoi sa vina in viata lui actuala iubita", au declarat surse din anturaj, pentruCancan.ro. Valentina si Boureanu au avut un mariaj linistit, insa asta pana cand prietenul lor de familie Cristian Borcea sa se indragosteasca de vedeta tv. Din fericire pentru cele trei parti, s-a uitat de ranchiuna, Boureanu trecand peste infidelitatea celor doi.

Dovada ca Bianca Dragusanu si Victor Slav asteapta un copil! Se recasatoresc in aprilie. Este 100% insarcinata, jura cu mana pe inima prietenele Biancai Dragusanu. Se pare ca acesta ar fi ramas gravida in timpul vacantei din Mexic, dar, potrivit apropiatilor ei, ar fi decis sa pastreze secretul pana in momentul in care dimensiunile burtii o vor da de gol. Ca Bianca si Victor vor deveni anul acesta parinti capata proportii de certitudine. Toti cei din preajma cuplului stiu acest lucru si, mai mult, sustin ca sarcina a aparut in ianuarie in timpul vacantei din Mexic, ceea ce ar insemna ca Bianca se pregateste sa incheie cu bine primul trimestru de sarcina. Dar nu vrea sa recunoasca. Tot apropiatii ei explica si de ce: "Au existat atatea zvonuri ca este gravida si n-a fost incat simte ca si daca ar spune n-ar mai crede nimeni. Oricum, planuieste sa taca pana pe la sase luni cand, in mod clar, nu-si va mai putea ascunde burta", informeazaLibertatea.

Amalia Enache - Primele imagini cu burtica de gravida. Amalia Enache a anuntat recent ca este insarcinata cu primul ei copil, vedeta vazandu-si astfel visul implinit. Aseara, prezentatoarea Stirilor Pro TV a avut prima aparitie publica de la anuntul sarcinii, ea participand la TV Mania Stars Gala. Amalia a aratat superb si a radiat de fericire, semn ca traverseaza o perioada superba, iar sarcina nu-i pune niciun fel de probleme. Ea a purtat o rochie lunga, fara maneci, care a lasat sa se vada primele semne ale sarcinii, iar pe parcursul serii a conversat cu colegii sai din Pro Tv, Andreea Esca si Pavel Bartos. "Am cam simtit si n-am avutindoieli cand au aparut semnele. Am facut testul de sarcina pentru emotia tatalui copilului, dar stiti, noi, mamele, simtim", declara Amalia Enache la inceputul lunii martie, scrieViva.ro.

Dana Rogoz le-a aratat tuturor cum arata sanii ei! Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite si apreciate actrite de la noi. Vedeta si-a surprins prietenii virtuali cu o aparitie incendiara, de data asta. Blonda le-a aratat tuturor cum arata sanii ei, dupa ce a ales sa poarte doar un sutien din dantela, extrem de sexy, spre incantarea admiratorilor, care au apreciat faptul ca vedeta este foarte naturala. "Oofff... sa ma apuc de sala? Voi ce tip de miscare faceti? Nu am mai facut sala de mult timp, dar am facut altfel de miscare mereu. In schimb, prietena mea Bianca ma bate la cap sa mergem impreuna, ca cica ei sala ii da o stare de bine", a scris Dana Rogoz pe contul de socializare. "De unde ti-ai luat sutienul?", a fost curiozitatea unui fan, anuntaLibertatea.