Monica Gabor traieste cu sabia executarii silite deasupra capului. Monica Gabor ar putea ramane fara banii pe care i-a recuperat de la prietena sa, Madalina Apostol, dupa ce fratele acesteia i-a furta bijuteriile. O veche vorba romaneasca, "pentru unii muma, pentru altii ciuma", pare a i se potrivi de minune Monicai Gabor. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu l-a scapat de puscarie pe fratele prietenei sale, Madalina Apostol, dupa ce acesta ii furase bijuteriile si 10.000 de euro din seif, dar nici pana in ziua de astazi nu si-a platit datoria catre avocata Tripona Murgu, cea care a reprezentat-o in procesul de divort de Irinel Columbeanu, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Daniela Nane, iubita in tacere. O poveste de dragoste imposibila. Daniela Nane (44 de ani) rupea inimi inca din anii de liceu, dovada stand si destainuirea fostul ei profesor, Alexandru Vlahovici. Frumusetea i-a adus Danielei trofeul Miss Romania, in 1991, multe roluri in filme si piese de teatru, dar si numeroase iubiri. A fost casatorita in perioada 1998-2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care de altfel are si un baiat, pe Codrin (15 ani), apoi a bifat o poveste de dragoste cu Andrei Zinca, regizor de telenovele, iar in prezent inima ii bate pentru sarmantul om de afaceri si profesor de istorie Adrian Cioroianu (48 de ani), relateaza Click.

Nu o sa iti vina sa crezi! Roxana Vancea: "Nu sunt bronzata". Roxana Vancea (25 ani), iubita lui Mihai Bendeac, arata ciudat in aceste poze. Arata, mai exact, de parca ar fi fratele ei geaman. Poate ca i se trage de la gluga trasa pe cap si de la hainele care ii mascheaza perfect formele feminine, dar si de la expresiile grave si incruntate ale fetei. Si nu doar ca Roxana pare ca este fratele ei geaman, dar acest frate geaman pare ca este un barbat de culoare. Roxana este bronzata, foarte bronzata, foarte-foarte bronzata, si nu suntem decat in luna martie, cand epoca de bronz e inca departe, ceea ce nu poate sa insemne decat ca Roxana a adormit la solar. Adevarul, insa, este cu totul altul, anunta CanCan.ro.

Pelinel a inceput sa-l cam stranga cu usa pe Borcea sa divorteze! I-a dat termen pana la botez. Nu are nici cel mai mic dubiu cu privire la relatia cu tatal copilului. Este foarte sigura pe ea, spun surse foarte apropiate Valentinei Pelinel. Si, cu toate acestea, fostul actionar dinamovist intarzie sa-si recapete libertatea, o situatie inconfortabila pentru blonda care, peste doua luni va naste. Toti cei din jurul Valentinei Pelinel sustin ca nu se pune problema ca Borcea, presupusul tata al copilului ei nenascut, sa se dea la fund. Divortul ar fi fost denodamantul sigur din primul moment, doar data lui a ramas intotdeauna incerta, date fiind variabilele, scrie Libertatea.

Imagini de infarct cu Elena Gheorghe! Cantareata s-a dezbracat si arata absolut fabulos. Elena Gheorghe pare sa se reinventeze in acest inceput de an! Dupa ce vocea i-a fost de nerecunoscut in piesa "Cutremur", interpretata in duet cu Naguale, cantareata surprinde, din nou, cu un look provocator, in noua sa melodie "Antidot". Elena socheaza prin transformarea totala, de la femeia cuminte, din povestile "Disney", ea se transforma total. Pentru povestea vizuala a clipului "Antidot", Elena a experimentat o noua imagine, printesa muzicii pop devenind un personaj foarte senzual, fashion, cu energie si emotie de star rock, anunta CanCan.ro.