Scandal cu iz de telenovela in sportul romanesc. Culturistul "Arnold de Romania", inselat in pasi de tango de sotia lui, o cunoscuta dansatoare. I-a daruit un copil facut cu partenerul de dans Sebastian Toncean, seful Federatiei de Culturism, a aflat abia dupa divort ca baiatul pe care credea ca il are cu sotia lui, dansatoare de talie mondiala, este facut de fapt cu partenerul ei de dans. Doua nume grele din sportul romanesc care au trait o poveste de dragoste tumultoasa au ajuns la cutite, in 2013, cand s-a pus problema divortului din cauza unor suspiciuni care s-au adeverit ulterior in fata judecatorilor,scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Michelle Obama vorbeste despre educarea femeilor Prima Doamna a Statelor Unite a scris un guest-post pe site-ul Elle.com despre problema educatiei pentru fetele de pe tot globul si despre modurile in care ne putem implica in ajutorarea lor. Aproximativ 62 de milioane de fete din toata lumea nu au parte de vreo educatie, ceea ce conduce la o perpetuare a dependentei economice a femeilor fata de barbati, la o continuare a traditiei de oprimare a femeilor in societatile conservatoare si asa mai departe. Aceste statistici sunt greu de conceput, pentru noi, cele care am avut sansa unei educatii. Dar lipsa educatiei nu este de neinteles atunci cand traiesti intr-o societate care iti ingradeste sau descurajeaza accesul la studii, sau te confrunti cu niste taxe pe care nu le poti plati sau o distanta foarte mare care te desparte de scoala, integral pe Elle.

Ce cred vedetele despre interzicerea fumatului in spatiile publice In noaptea dinspre 16 spre 17 martie, de la 12 noaptea, fumatul a devenit interzis prin lege in toate spatiile publice inchise din Romania, exceptia de la regula facand-o inchisorile si locurile special amenajate din zonele de tranzit ale aeroporturilor. Subiectul ultimelor zile in Romania este acesta, indubitabil. Internetul (si probabil fiecare bancuta din fata blocului sau coada de la paine) este plin de pareri pro si contra pe aceasta tema arzatoare, unele mai decente, mai cuminti, altele mai inversunate si mai revoltate. Ce cred vedetele noastre in legatura cu aceasta noua lege care, vrem nu vrem, ne afecteaza pe toti? Aflam din clipul de mai jos, scrie Unica.

A ajuns in strada. Radu Teodorescu, antrenorul vedetelor de la Hollywood intrat in Cartea Recordurilor, a pierdut tot A cunoscut succesul care l-a trimis direct in Cartea Recordurilor, a investit milioane de dolari in afaceri, s-a bucurat de prietenia starurilor de la Hollywood si de amici influenti, dar toate s-au dus ca un fum, iar acum a ajuns sa traiasca pe strazi. Faimos in America anilor 2000, Radu Teodorescu si-a dorit sa duca in toata lumea ideea sa despre antrenamentele de fitness. L-a antrenat pe Anthony Quinn pentru Zorba Grecul, iar pe Sarah Jessica Parker a ajutat-o sa-si recapete silueta dupa nasterea baietelului ei, scrie Libertatea.

Antrenorul-jucator de la Targu Mures si fundasul sau au facut noapte alba paziti de bodiguarzi. Au plecat din club la 6 dimineata dupa infrangerea din campionat Daca nu s-ar fi suparat pe noi ca mutu pe surd, i-am fi pomenit aici numele. Dar el e suparat asa ca ii vom spune antrenorul-jucator. Culmea insa, nici nu prea antreneaza, de vreme ce altul ocupa (cel putin oficial) locul asta la Targu Mures, dar nici nu prea joaca. Asta nu inseamna, totusi, ca antrenorul-jucator nu are zbuciumul lui interior, trairile lui dramatice dupa fiecare infrangere a echipei. Asemenea framantari l-au incercat si vineri noapte, la nici doua ore dupa ce antrenorul-jucator si colegii lui de la ASA paraseau cu coada-ntre picioare terenul Astrei Giurgiu, scrie Cancan.