Adevarul despre relatia lui Smiley cu Simona Halep. "ii e foarte draga!". Unul dintre cei mai buni amici ai artistului, precum si colaborator de-al acestuia, a vorbit in premiera despre ce-i "uneste" pe Smiley si Simona Halep. Simona Halep si Smiley se afla impreuna, in America, in aceasta perioada. Ea, la un turneu de tenis, el in scop profesional. Artistul si-a facut insa timp sa fie in tribuna la toate meciurile compatrioatei sale, fie ca au fost cele de la Indian Wells, sau cele de la Miami, turneu ce se desfasoara in aceste zile. Astfel ca, speculatiile au inceput sa apara, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Beyonce de Romania s-a apucat de videochat? CanCan are cateva imagini cu Beyonce de Romania, in care tanara apare aproape goala, iar locul in care s-ar fi dezbracat de orice ihibitie ar fi fost un site de "socializare" pentru adulti. Nu putem sti daca Madalina aka Beyonce de Romania s-ar fi apucat cu adevarat de videochat, in lipsa unui hobby care sa ii aduca si ceva bani in plus, insa imaginile vorbesc de la sine, anunta CanCan.ro.

Din cauza ei a divortat Bombonica de Dragnea? Fusta scurta, boala lunga. Politicienii sunt "vanati" de tinerele sexy si singure. Daca reusesc sa puna mana pe unul influent, viata lor se schimba radical. Asta, se pare, ca s-a intamplat si in cazul Catalinei stefanescu, care din secretara lui Liviu Dragea, a ajuns la 23 de ani in fotoliul de deputat. in 2012, cand au avut loc alegerile parlamentare, toata lumea o arata cu degetul pe sexoasa Catalina stefanescu. Pe atunci, avea doar 23 de ani, dar si un mare potential, pe care l-a vazut in ea Liviu Dragnea, relateaza Click.

Anda Adam, reactie dura la adresa directoarei care a batut copii: "Daca te-as prinde pe undeva, te-as tari pe bulevard cu masina". Anda Adam i-a adresat cuvinte grele, pe Facebook, directoarei de la gradinita privata care a batut trei copii de la unitatea de invatamant prescolar pe care o conduce. Artista s-a aratat socata la vederea imaginilor in care copiii sunt agresati fizic. Anda Adam, care este mama unei fetite, a postat un mesaj dur pe reteaua de socializare si le-a cerut scuze fanilor ei pentru limbajul folosit, scrie Libertatea.

Nu mai e loc pe pagina lui Sore, la cateva ore de la nastere! Ce i-au facut fanii! Cel mai fericit moment din viata lui Sore s-a petrecut astazi, cand a adus-o pe lume pe fiica ei, micuta Erin!Cum era si normal intr-o asemenea zi pestiva, mesajele de felicitare au explodat din toate partile, pagina ei de pe reteua de socializare devenind "neincapatoare" pentru toate acestea. "Felicitari! Sa fie sanatoasa", "Sa ai grija de iubita noastra Erin! ,"Felicitari, mamico" i-au scris fanii, majoritatea femei, pentru ca se stie ca sexul frumos e mai sensibil atunci cand are loc nasterea unui copil, anunta Libertatea.