Cand si-a pierdut virginitatea Daniela Crudu. O sa ramai uimit.Daniela Crudu este una dintre cele mai curtate asistente tv. Primeste buchete de flori la redactie si biletele de amor, insa vedeta tv nu a fost foarte curioasa sa-si inceapa viata sexuala. Bruneta a marturisit ca si-a peirdut virginitatea la 16 ani. Atunci a facut dragoste cu un barbat mai mare decat ea cu zece ani si au ramas impreuna trei ani. "Relatia noastra a durat trei ani. Ne-am despartit pentru ca era foarte gelos", a spus Daniela Crudu la "Un show pacatos", scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ion Dichiseanu, detalii despre sarcina fiicei sale.Ion Dichiseanu asteapta cu nerabdare sa devina bunic. Fiica lui va deveni in curand mama, iar actorul a marturisit ca simte ca bebelusul va fi baiat. Ioana este insarcinata pentru prima oara si traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. "Eu cred ca va fi baiat, simt eu, sa fie purtatorul stafetei. Toate vin la timpul lor. In ceea ce priveste numele copilului, poate dam cu banul si iese marca Dichiseanu. Nu spun nimic rau despre Adrian Artene, si generele meu e frumos, fata mea, nu se uita la un urat", a spus Ion Dichiseanu, la Antena Stars, potrivitLibertatea.

Sore si-a adus fetita acasa! Cum arata vedeta dupa ce a nascut.Sore s-a externat astazi si si si-a adus fetita acasa. Reporterii au surprins-o chiar la iesirea din spital. "Ma simt implinita. A fost extraordinar de cuminte. Suntem fericiti mult de tot", au fost primele declaratii ale acesteia. "De vineri, viata mea a capatat alt sens! Va multumim tuturor pentru ganduri si urari", a scris, apoi, pe pagina sa de socializare, scrieEvenimentul Zilei.

Flavia de la "Neatza" a facut senzatie la Premiile Gopo. Asistentei TV aproape ca i-au "explodat" silicoanele.Flavia Mihasan este "vecina" la "Neatza" de aproape trei ani, iar in tot acest timp a intrat in atentia publicului datorita aspectului fizic, dar si pentru ca prezinta anumite stiri imbracata ... corespunzator. Adica in tinute foarte sexy. Tanara asistenta TV a fost insotita la Premiile Gopo de mai multe persoane, printre care si iubitul ei, actorul Alexandru Ion, pe care il vedem zilnic la TV intr-un spot publicitar al unei companii de telefonie mobila. Imbracata intr-o rochie neaga cu un corset din pene, Flavia a reusit sa atraga toata atentia asupra ei. Nu rochia a fost cea care i-a facut pe cei prezenti sa se uite neincetat la ea, ci sanii cu implanturi, care pareau ca se "sugruma" in tinut, iar la un moment dat au fost gata sa iasa afara, potrivitCancan.

Drama prin care trec parintii Madalinei Manole, la 6 ani de la moartea ei.Traiesc in inima cu dorul Madalinei Manole, insa sunt sfasiati ca nu-si pot tine in brate unicul nepotel. De cand copila lor a murit, Ion si Eugenia Manole sunt nevoiti sa-l priveasca pe Petru jr doar prin gardul gradinitei unde copilul este inscris. Piedica din calea lor este chiar ginerele, Petru Mircea. La 14 iulie se implinesc 6 ani de cand Madalina Manole s-a stins din viata si, tot de-atunci, parca toate blestemele din lume s-au napustit asupra parintilor ei, scrieClick.

Monica Tatoiu a recunoscut! "Nu am vazut in viata mea un prezervativ".Monica Tatoiu a avut prima aparitie intr-un platou de televiziune, dupa ce in ultima perioada a fost nevoita sa stea intr-un scaun cu rotile. Din fericire, femeia de afaceri a reusit sa se deplasese cu ajutorul unor carje. Monica Tatoiu a facut declaratii incredibile in platoul emisiunii lui Morar. Femeia a recunoscut ca nu a vazut in viata ei un prezervativ, relateazaLibertatea.