Asta da surpriza! Roxana Nemes ii ia locul Lidiei Buble! Roxana Nemes revine spectaculos in lumea muzicala romaneasca, printr-o colaborare neasteptata. Roxana Nemes va scoate, maine, pe piata, noul sau single, "Te Lauz", care spera sa ii aduca succesul mult dorit in perioada imediat urmatoare. Surprinzator pentru multi, cantareata a colaborat la acest produs artistic cu Adi Sina, compozitorul care a lansat-o pe piata si pe deja celebra Lidia Buble. Acum, blonda din trup fostului lider de la "Akcent" este Nemes si are toate sansele sa ii calce pe urme predecesoarei sale cu noua melodie, una destinata in special tinerilor indragostiti. De specificat faptul ca pentru piesa "Te Lauzi", Roxana Nemes a lucrat nu mai putin de doua luni, insa a meritat. Piesa este foarte reusita, ritmata si va ajunge cu siguranta la inimile femeilor din Romania, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Doar Velea o vede imbracata asa, in dormitor! Antonia ne-a aratat abdomenul. Antonia este considerata una dintre cele mai frumoase si mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Dupa doua nasteri, iubita lui Alex Velea face senzatie cu formele sale perfecte, pe care si le expune ori de cate ori are ocazia. Antonia Iacobescu este una dintre cele mai sexy artiste din Romania. Cantareata arata spectaculos si are un abdomen plat, foarte bine lucrat. Aceasta a fost fotografiata de CANCAN.ro, in momentul cand pleca de la sala, dupa ce si-a efectuat constiincioasa antrenamentul. Frumoasa bruneta a avut o atitudine foarte degajata, in momentul cand a observat ca este fotografiata, chiar a facut diferite glume cu paparazzi, Antonia le-a aratat abdomenul lucrat in toata splendoarea lui, anuntaCancan.

Doinita Oancea a avut nevoie de doi ani sa-l uite pe Ionut Ghenu. A inceput o noua relatie! A suferit, a plans, s-a revoltat, dar in cele din urma a trecut peste socul despartirii de logodnicul ei, impresarul Ionut Ghenu, cel care a parasit-o pentru prietena sa. Doinita Oancea este pregatita acum sa raspunda avansurilor unui alt barbat. Dubla tradare pe care a suferit-o Doinita Oancea, atat din partea iubitului Ghenu cat si din partea prietenei, Lora, a facut-o sa sufere cumplit atunci cand si-a vazut relatia distrusa. A avut nevoie de mai bine de un an si jumatate ca sa poata trece peste infidelitatea partenerului de viata, cel care ar fi inselat-o cu prietena ei. Ba mai mult, cei doi "tradatori" nu si-au mai ascuns sentimentele si au facut publica relatia lor, informeazaLibertatea.

Ce tinute au purtat vedetele la Premiile Gopo 2016. Gala Gopo este unul dintre cele mai glam evenimente, iar vedetele isi aleg cu atentie tinutele pentru aceasta seara speciala. Anul acesta, actritele au stralucit in rochii lungi, cu taieturi indraznete si in culori puternice create de designerii romani. Ioana Flora, una dintre marile castigatoare ale serii, a ales o rochie rosie, din voal si fara maneci. Albertina Ionescu a purtat la editia de anul acesta o rochie galben mustar, o creatie Laura Hincu, iar Diana Cavaliotti a ales pentru covorul rosu o rochie galbena semnata Dorin Negrau cu o spectaculoasa centura, scrieViva.ro.

Imagini de senzatie cu Elena Gheorghe! Dans pe masa cu... Andrei Gheorghe! Cantareata a facut senzatie pe muzica machedoneasca, acompaniata de sobrul realizator radio. Elena Gheorghe este cunoscuta ca o artista ce face super atmosfera la concerte sau la petreceri. Avand o vocea incredibila, care ii permite sa abordeze absolut orice gen artistic isi doreste, de la muzica usoara, club , latino pana la populara si arromana, frumoasa cantareata aduce buna dispozitie pe scena sau in locuri mai putin obsinuite. Drept dovada, invitata ieri, la PROFM, de Andrei Gheorghe, cantareata a facut spectacol in ￯cabina radio. Dupa ce si-a cantat noua piesa "Antidot", Elena a acceptat provocarea realizatorului de a interpreta si o melodie machedoneasca in direct. Elena nu a stat pe ganduri si a inceput sa fredoneze hit-ul "Opa la", moment in care, Andrei Gheorghe, culmea, cunoscut ca un tip sobru, s-a urcat pe mese si a inceput sa se miste pe ritmurile preferate ale lui Gheorghe Hagi si, chiar, a facut-o cu talent! Vazand ca este mare verva, cantareata nu l-a lasat pe barbat singur, si s-a alaturat si ea dansului ad-hoc, spre marele deliciul al celor aflati la fata locului, anuntaLibertatea.