Lovitura sub centura pentru Delia și Andreea Balan. Giulia Anghelescu se poate clasa cu ușurința printre cele mai indraznețe vedete in ceea ce privește alegerea tunsorilor și a coafurilor. Cantareața a incercat aproape toate tunsorile și nuanțele de par posibile. Giulia nu a avut doar condițe impletite, s-a ras pe cap sau a optat pentru parul scurt, ci s-a vopsit in nuanțe care mai de care mai fistichii. Cu mult inainte ca Delia sau Andreea Balan sa-și vopseasca parul in culori andreea-balan-4indraznețe, Giulia a s-a facut verde, mov sau albastra, anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Iubirea Corinei Chiriac cu un star international. Povestea care nu trebuia sa existe in comunism. Corina Chiriac a trait o frumoasa poveste de dragoste cu o mare vedeta de peste hotare, Karel Gott. Cei doi au fost la un pas de casatorie pe vremea lui Ceaușescu, iar povestea lor a fost de notorietate in cercurile mondene de afara și de la București. Pe Corinei Chiriac (66 de ani) ar putea sa o invidieze multe femei, ca a fost in brațele celebrului Karel Gott. Corina a fost dintotdeauna o femeie frumoasa și totodata, una dintre cele mai dorite romance. Karel a fost și este un interpret indragit in țara sa și adorat in intreaga Europa, relateaza Click.

Conflictul cu fostul soț o va aduce in sapa de lemn pe Bahmu. Conflictul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana a ajuns la cote maxime. Afaceristul a executat-o silit pe fosta sotie pentru onorariul avocatilor si a lasat-o fara salariu pe luna martie. Nicio luna fara instanta de judecata! Acesta pare a fi motto-ul cuplului Bahmu-Prigoana. Cei doi fosti soti au ajuns la nu mai putin de 40 de dosare in instanta, iar ultimele sicane din cuplu par a fi mai degraba rodul unui scenariu de film, scrie Libertatea.

Cupluri pe covorul roșu la premiile Gopo 2016. O noua ediție a premiilor Gopo a strans pe covorul roșu personalitați de prima mana din lumea artistica romaneasca. Actori, muzicieni, cineaști au aratat fabulos la brațul perechilor lor pe covorul roșu la premiile Gopo 2016. Nici anul acesta nu au lipsit actorul Dorian Boguța, care a venit insoțit de iubita lui, Malvina Cerveschi, cea pe care in curand o va lua de soție. Și actrița Ioana Blaj a sosit alaturi de iubitul ei, producatorul și regizorul Ducu Ion, anunta Unica.ro.

”ZaNA” face hocus-pocus cu TUNCAY! A gasit solutia ca sa evite divortul! in ultimele zile s-a raspandit zvonul ca Andreea Marin s-ar pregati de divort, dupa ce sotul ei Tuncay Ozturk a fost fotografiat in compania unei blonde sexy, dar aceasta a negat vehement zvonurile. Sa fie oare cazul de fum care nu iese fara foc? Avand deja experienta unor casnicii esuate, Zana a facut acelasi tip de declaratii si cu putin timp inainte de oficializarea divortului de stefan Banica Jr., acesta alegand o “copie” mai… tinerica. Andreea Marin a gasit solutia perfecta pentru a-l tine pe Tuncay departe de orice tentatie, indiferent de culoarea parului: l-a pus la munca! Probabil dupa ce a repetat atata vreme replica “si fasi, stifani?!”, Zana nu isi doreste sa ajunga la “si fasi, Tuncani?!”, scrie CanCan.