Lidia Buble, fara sutien, pe internet. Si-a innebunit fanii cu imaginea asta. Lidia Buble a incins spiritele pe retelele de socializare cu o imagine in care apare cu o bluza mulata si fara sutien. Cantareata s-a pozat in studioul de inregistrari intr-o postura extrem de sexy: cu o bluza neagra mulata si decupata astfel incat si-a lasat sanii la vedere. Cel putin partial, insa in mod clar, cu buna stiinta. Imaginea a starnit imaginatia barbatilor si a strans rapid mii de aprecieri. Altfel, Lidia Buble si Razvan Simion nu se mai sfiesc sa-si declare iubirea public, chiar pe retelele de socializare. Si nu o fac oricum, ci in versuri pline de subinteles. Recent, Lidia Buble a i-a facut o declaratie emotionanta prezentatorului de la "Neatza cu Razvan si Dan" pe pagina sa de Facebook, iar raspunsul nu a ramas prea mult timp asteptat. "Te-am ales pe tine, in sute de vieti, in sute de lumi, in orice versiune a realitatii, te-am gasit si te-am ales pe tine", a postat Lidia, scrieLibertatea.

CARU CU VEDEREFoto: Colaj foto

Se recasatoresc! Nunta cu repetitie pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav. Bianca Dragusanu si-a indeplinit visul. Dupa ce relatia cu Victor merge struna si au lasat deoparte certurile, in scurt timp pe cei doi ii va vizita si barza. Bianca a declarat in nenumarate randuri ca isi doreste foarte mult un copil, iar pentru asta s-a pregatit ca la carte, a luat cu trei luni inainte acid folic, a facut teste de ovulatie, s-a odihnit mai mult decat de obicei si a mers cat de des a putut la biserica. De altfel , Bianca este o persoana credincioasa, de multi ani ea tine post in fiecare zi de miercuri si vineri. Iata ca rugaciunile s-au indeplinit, iar Bianca este insarcinata in noua saptamani. Bia a stabilit deja si unde va naste, intr-o clinica privata din Bucuresti, anuntaCancan.

Cheloo se lauda cu o mega-aroganta facuta procurorilor care l-au audiat timp de 10 ore! Cercetat sub control judiciar pentru consum si trafic de droguri, hip-hopper-ul nu pare prea afectat de cele intamplate. Sau, mai degraba, incearca sa-si mentina imaginea de dur certat cu autoritatile si se bate cu pumnii in piept, in loc sa bage nasul in pamant. In urma cu fix o saptamana, Cheloo a fost cap de afis la DIICOT Ploiesti, intr-un dosar de consum si trafic de droguri, in care au fost cercetate nu mai putin de 90 de persoane. Acesta a ajuns la intalnirea cu procurorii in jurul pranzului si a afisat o atitudine smerita, asumandu-si greselile pentru care urma sa fie tras la raspundere. Dupa aproape 11 ore de audieri, Catalin Stefan Ion, pe numele lui real, a scapat de catuse si a parasit sediul DIICOT in calitate de cercetat sub control judiciar, informeazaLibertatea.

Eva Longoria - Lectie de stil pe covorul rosu si pe strada, la Madrid. Eva Longoria se afla in aceste zile la Madrid, iar prezenta ei in capitala spaniola a fost una extrem de apreciata datorita outfit-urile cu care si-a incantat gazdele. Frumoasa actrita a fost invitata de onoare a evenimentului Global Gift Gala unde si-a facut aparitia purtand o rochie lunga, stralucitoare semnata Rosa Clara. Actrita in varsta de 41 de ani a venit la Madrid insotita de logodnicul sau, cei doi fiind surprinsi impreuna iesind dintr-un restaurant. Cu zambetul pe buze, frumoasa actrita arata si de data aceasta perfect intr-o rochie neagra, midi, accesorizata cu o geaca de piele si sandale, scrieViva.ro.

O stea a scenei romanesti din anii '80 revine in muzica! A lansat astazi 4 albume dupa 19 ani de pauza. Stela Enache, vocea de aur a muzicii usoare romanesti, revine in actualitatea discografica, dupa 19 ani de pauza, cu un dublu album intitulat "Cantecele mele", pe care l-a lansat astazi, intr-un cunoscut magazin dedicat muzicii din Bucuresti. Artista, in varsta de 66 de ani, a lansat de asemenea, un dublu CD cu melodii lansate de cel ce i-a fost compozitor si sot timp de 38 de ani, Florin Bogardo, care a trecut in nefiinta in 2009 din cauza unor probleme cardiace. Discurile, intitulate "Ora Cantecului", cuprind integral melodii compuse de Bogardo pentru sotia sa. Compozitorul omagiat, care s-a stins la 67 de ani, a lansat faimoasa melodie din perioada pionierilor, "Ani de liceu" (de pe coloana sonora a peliculei cinematografice "Extemporal la dirigentie"), anuntaLibertatea.