Alina Puscas pune presiune GRAV pe tatal copilului ei! Amana botezul in speranta unei nunti.Anul trecut, in luna august, Alina Puscas a devenit pentru prima data mamica si tot in aceeasi perioada s-a mutat cu iuibitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Desi toata lumea se astepta ca micutul Alexandru sa grabeasca evolutia fireasca a lucrurilor in relatia parintilor sai, evenimentele au luat o cu totul alta turnura. Invocand fel de fel de motive, Alina Puscas a declarat ba ca fiul ei era prea mic pentru a fi botezat, ba ca nu au avut timp sa organizeze totul, ba ca este prea frig afara si ii este teama sa nu raceasca, orice numai sa nu fixeze o data clara pentru crestinarea micutului. Se pare insa ca aceste motive au fost doar de fatada, iar adevarul este cu totul altul. Surse din preajma prezentatoarei TV sustin ca Alina ar fi facut tot posibilul ca, odata cu botezul lui Alexandru, sa se marite si ea. Si nu ar fi interesat-o neaparat sa imbrace rochia de mireasa, ci sa-si treaca in buletin numele Stoenescu, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mesajul lui Smiley dupa ce toata lumea l-a ''cuplat'' cu Simona Halep! ''Inca mai sper''.Smiley si-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o imagine care i-a pus pe ganduri pe acestia. Interpretul a folosit o aplicatie prin care poate transforma o poza normala, intr-o animatie. Si asta nu e tot, mesajul pe care acesta la scris pe poza, a creat o adevarata isterie in randul prietenilor virtuali. ''Ea nu m-a sunat, dar inca mai sper'', a fost mesajul lui Smiley. In urma speculatiilor cum ca intre Simona Halep si cantaret este mai mult decat o simpla prietenie, admiratorii si-au facut tot felul de idei. "Sunt de parere ca un artist ar trebui sa posteze cu totul altceva decat ''gandurile lui din noapte'' . Ai nevoie de un pshiholog? Esti deprimat?'', Mai vrei alt numar de telefon al Simonei Halep?'', i-au scris fanii in dreptul fotografiei, relateazaLibertatea.

Alina Eremia -''Imi place sa experimentez, sa ma joc cu look-ul meu''.Alina Eremia este una dintre cele mai fresh aparitii, fiind adepta unui stil vestimentar sporty chic, cu accente minimaliste, care o prinde de minune. Se declara o impatimita a modei si nu renunta niciodata la mascara. Despre ritualul sau de frumusete, dar si despre vacanta pe care o planuieste luna aceasta, ne-a vorbit in exclusivitate in interviul urmator, potrivitViva.

Motivul pentru care Ghenea a ajuns la spital.Madalina Ghenea (27 de ani) parea mai indragostita ca niciodata de designerul german Philipp Plein (38 de ani), pentru care a ales sa-si faca doua tatuaje. Frumoasa olteanca isi etala zilnic povestea de iubire dintre ea si Philipp, lasand sa se inteleaga ca relatia lor este una foarte sudata. Dar se pare ca lucrurile nu stau tocmai roz intre acestia. In cursul zilei de joi, Madalina Ghenea a fost internata intr-un spital din New York. Vedeta a publicat pe o retea de socializare o imagine in care apare pe patul de spital, cu o perfuzie la mana. Desi fanii au intrebat-o ce a patit, bruneta nu a dezvaluit, initial, si motivele pentru care a ajuns la spital, potrivitClick.

Prima reactie a lui Petre Roman cand a auzit ca Oana divorteaza.Chiar daca a divortat de Mioara, Petre Roman a mentinut relatia cu fiica lui. A fost prezent atunci cand Oana a imbracat rochia de mireasa si si-a botezat fetita, insa a pastrat distanta in ceea ce priveste relatia acesteai cu sotul, Marius Elisei. Zilele acestea, vedeta tv a vorbit despre divort, a marturisit ca are dese conflicte cu tatal copilului ei. O tara intreaga a aflat, mai putin tatal ei. ''Habar nu am ce probleme au ei si nici nu vreau sa ma bag'', a declarat Petre Roman, pentru Click! Mama ei a spus motivul pentru care Oana si Marius se cearta, insa este sigura ca nu vor divorta, scrieClick.

Mormantul Fanicai este plin de flori.Sora Fanicai, Daniela, a declarat in exclusivitate pentru EVZ Monden ca manelistul a fost la mormntul Fanicai, unde a venit cu un tort si cu multe flori, chiar de ziua ei. Ei bine, reporterii nostri au obtinut fotografii cu mormantul ''Printesei'' lui Salam, care este plin de flori, aduse atat de manelist cat si de familia ei. ''El a venit la mormantul ei de dimineata, imediat dupa cantare, unde i-a adus flori. Apoi ne-a dat bani sa organizam ceva frumos aici in cimitir, cu mancare, cu tort si sucuri. Am venit cu totii, cu Betty, cu parintii nostri, asa cum facem in fiecare an. Florin vine in fiecare an de ziua Fanicai la cimitir, unde se reculege'', ne-a declarat Daniela, sora mai mare a regretatei Fanica, care pe 11 ar fi implinit 33 de ani, potrivitEvenimentul Zilei.