Sfaturile actritei Jessica Alba pentru tinerele mame. Jessica Alba nu este doar una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood, ci si o femeie de afaceri cu un fler remarcabil. Ea a infiintat The Honest Company, fiind „femeia cu cea mai mare avere obtinuta prin fortele proprii”, iar acum are si cateva sfaturi pentru tinerele mame.“Nu te lasa coplesita incercand sa faci totul deodata”, a declarat actrita intr-un interviu pentru revista Parents Latina. “Gandeste-te ce poti face acum si ce anume va dura mai mult timp”, scrie Viva.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Raluca Badulescu are o dieta-soc de cand si-a taiat stomacul! Mananca de 10 ori pe zi. Fina lui Catalin Botezatu a ajuns sa arate mai bine acum, decat in tinerete, cand avea greutate la propriu! La trei ani de la operatia de micsorare a stomacului, Raluca Badulescu isi satisface orice pofta culinara mancand de 10 ori pe zi. Dupa ce a topit zeci de kilograme, femeia de afaceri s-a tunat si sustine ca se simte excelent in prezent. De doi ani se mentine la 56 kg, desi mananca tot ce isi doreste. Ce-i drept, in cantitati mici, anunta Libertatea.

Prodanca este mai ”terorista” decat Becali cu fetele ei! ”Pana la 18 ani fac ce les pun eu!”. Fire extrem de deschisa si sociabila, Anamaria Prodan este insa de moda veche atunci cand vine vorba de familia ei. Impresara stie cum sa-si tina fetele sub control si mai ales, sa le faca sa inteleaga ca, pana nu vor deveni majore, nu au voie sa faca nimic de capul lor.Anamaria Prodan are doua fete, pe Rebecca si pe Sarah, cu care a incercat mereu sa aiba o relatie deschisa, fara sa existe secrete intre ele. Pana acum se pare ca i-a si reusit, din moment ce are incredere sa vina in Romania in timp ce ele sunt in America, relateaza Libertatea.

Fetele lui Vadim il tarasc prin tribunal pe Adi de la Valcea. A platit despagubiri de 10.000 de lei ca sa scape de procesul cu Marian Nistor si cu Vadim Tudor, insa Adi de la Valcea s-a trezit chemat din nou la tribunal. Tot scandalul a izbucnit in 2009, dupa ce mai multi manelisti ar fi interpretat melodia lui Marian Nistor, pe versurile lui Vadim Tudor, ”Fa-ma, Doamne, o lacrima”. Autorii au apelat la justitie si au cerut despagubiri, insa toate tunurile s-au indreptat spre Dinut Adrian-Nicolae, alias Adi de la Valcea, si cateva case de productie. Dupa ani de procese, Marian Nistor si Vadim au castigat razboiul si urmau sa primeasca fiecare cate 20.000 de lei, scrie Click.

Daniela, cea mai apreciata dansatoare din buric il plange acum pe Fane Spoitoru. Stirea de ieri ca Fane Spoitoru, fostul lider al lumii interlope ar fi murit, a creat haos! In timp ce apropiatii lui au spus ca Ion Titisor a decedat, fiica lui a declarat ca tatal ei este in stare stabila! Chiar si azi, moartea fostului interlop este invaluita in mister, insa, una dintre apropiatele lui Titisor a postat un mesaj care lamureste situatia! Este vorba de o cunoscuta dansatoare din lumea manelelor, pe care Fane Spoitoru si sotia lui au „infiat-o” si au avut multa grija de ea, anunta Evz Monden.

Victoria Beckham isi duce fetita de 4 ani la salonul de infrumusetare. La varsta de numai 4 ani, Harper, fetita Victoriei Beckham, isi face manichiura si pedichiura la un salon de lux din Beverly Hills. Ea este unul dintre copiii cei mai rasfatati din lume.Fosta membra a trupei Spice Girls si designer de succes, Victoria Beckham (41 de ani) vrea ca micuta Harper sa fie cea mai eleganta fetita de pe planeta. Vedeta are in conturi 450 de milioane de dolari, impreuna cu sotul sau, fostul fotbalist David Beckham (40 de ani), asa ca isi permite orice extravaganta, relateaza Click.