Unde a ajuns sa lucreze fiica lui Copos dupa ce a fost exclusa din afacerile tatalui. Intra in cofetarie, merge zambitoare in spatele tejghelei si impacheteaza cateva prajiturele intr-o cutiuta de carton. Nu, nu este "fisa de post" a unei vanzatoare obisnuite, ci un lucru pe care il face zilnic fiica miliardarului George Copos. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe tanara de 33 de ani chiar in "exercitiul functiunii". Alexandra Copos de Prada este dovada vie ca, oricati bani ai avea, nu e nici o rusine sa muncesti! Mai ales cand te ajuta sa-ti conduci mai bine afacerea. "Sefa" celor doua cofetarii din cartierul bucurestean de fite Dorobanti vine zilnic "la serviciu" nu doar ca sa vada cum se descurca angajatii, ci ca sa dea o mana de ajutor si sa afle parerile clientilor, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ea este BOMBA SEXY "infiata" de Fane Spoitoru! Daniela, cea mai apreciata dansatoare din buric il plange acum pe fostul interlop. Stirea de acum cateva zile ca Fane Spoitoru, fostul lider al lumii interlope ar fi murit, a creat haos! In timp ce apropiatii lui au spus ca Ion Titisor a decedat, fiica lui a declarat ca tatal ei este in stare stabila! Chiar si azi, moartea fostului interlop este invaluita in mister, insa, una dintre apropiatele lui Titisor a postat un mesaj care lamureste situatia! Este vorba de o cunoscuta dansatoare din lumea manelelor, pe care Fane Spoitoru si sotia lui au "infiat-o" si au avut multa grija de ea. Daniela Stan este cea mai apreciata dansatoare, care intre timp a nascut si care pana sa ramana insarcinata dansa in carciuma lui Fane, informeaza EVZ.

Orice, sa il faca pe Tuncay tatic! Andreea Marin este pregatita sa recurga la tratament. Andreea Marin si-a vazut visul implinit la finalul anului 2007, cand a devenit, pentru prima data, mama. Se bucura de Violeta, fiica ei si a lui Stefan Banica Jr, dar isi doreste cu ardoare sa aiba un copil si cu actualul ei sot, Tuncay Ozturk. Atat Andreea, cat si Tuncay provin din familii cu mai multi urmasi. Prezentatoarea TV mai are o sora, iar medicul are doua surori si mai multi nepoti, asa ca asteapta cu ardoare momentul in care va deveni si el tata. Cuplul a vorbit de nenumarate ori despre aceasta dorinta, insa bebelusul se lasa asteptat. Prin urmare, vedeta TV a convenit cu sotul ei sa mai lucreze o perioada la marirea familiei, iar daca acest lucru nu va avea rezultate, abia apoi sa apeleze la metode medicale, menite sa ii ajute in acest sens, scrie Libertatea.

Fiul lui Mircea Albulescu nu poarta doliu. Cum a venit la inmormantare. Durere de nedescris la capela Cimitirului Reinvierea unde in jurul orei 15.30 s-a incheiat slujba de inmormantare a actorului Mircea Albulescu. Fiul, apropiatii, sute de actori, dar si oameni simpli au venit sa-l conduca pe ultimul drum si sa-i aprinda o lumanare. Maestrul avea grad de comandor si a fost inmormantat cu onoruri militare. Fiul marelui actor a fost cel care s-a ocupat de toate pregatirile pentru funeraliile lui Mircea Albulescu si tot el a ajuns din timp la biserica unde s-a tinut slujba religioasa, oficiata de un sobor de 12 preoti. Spre surpinderea rudelor care au purtat haine cernite, Matei Albulescu a imbacat un tricou sport de culoare mov, fiind intens comentat de toti cei care au venit sa asiste la inmormantare. Vizibil afectat, tanarul nu s-a dezlipit de la capataiul parintelui sau. Actrita Manuela Harabor nu si-a putut lua nici ea ochii de la trupul neinsufletit al maestrului si a plans in hohote, potrivit Click.

Lucrurile nu-s atat de roz in cuplul lor, iar nunta pare departe! Speak nu se ridica la standardele financiare ale Pestritei pentru a-i deveni sot. Traiesc de 2 ani ca sot si sotie insa nu au facut pana acum niciun anunt oficial si nici nu au aratat vreun inel de logodna. Desi dau impresia ca vor intra in curand in randul familistilor cu acte in regula, se pare ca nunta nu va veni prea repede. Motivul este acela ca Adelina nu doreste sa ajunga din nou in situatia in care ea sa intretina familia, asa cum s-a intamplat cand era casatorita cu Liviu Varciu. Patita pe vremea casniciei cu Liviu Varciu, cand, pe langa finantele proprii, a fost nevoita si-a vanda motocicleta, dar si din bijuterii, pentru a face rost de bani si pentru a iesi din impasurile banesti, Adelina Pestritu nu mai vrea sa repete experienta, informeaza Libertatea.