Si-a luat fite de Dubai! Ramona Gabor nu recunoaste ca e romanca decat atunci cand ii iese ceva! In 2012, Ramona Gabor parasea Romania si spera sa-si faca un viitor in Emiratele Arabe. Incet, incet, tanara a reusit sa-si gaseasca un apartament, job-uri si sa isi croiasca o viata acolo, incat sa nu mai fie nevoita sa revina in tara natala. Cu toate ca la inceput nu stia cu ce romance sa se mai imprieteneasca, acum a ajuns sa-si renege originile. Dupa ce o perioada s-a tinut scai de romancele cu state vechi prin Dubai si s-a rugat de ele sa o ia la petreceri private sau sa o introduca in lumea buna a seicilor din Emirate, acum, Ramona a ajuns sa nu le mai considere de nasul ei. Cel putin, asta le-a tot demonstrat in ultimele luni celor care o cunosc. Conform surselor noastre, Ramona a cam uitat de unde a plecat si, desi nu a realizat mare lucru de cand s-a mutat in Dubai, se considera mult peste compatrioatele ei. Martori spun ca, atunci cand ajunge intr-un local, iar la masa se afla romance, Gabor stramba din nas si, daca nu are vreun interes sa ramana, ocoleste compania "suratelor" si porneste in cautarea uneia mai exotice, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagine rara! Cum arata Carmen Harra imbracata in costum de baie. Carmen Harra a reusit sa isi construiasca o cariera de succes peste Ocean. Dupa ce a plecat din Romania, cand era mai tanara, pentru a canta peste hotare, Carmen si-a descoperit adevarata vocatie mult mai tarziu. A devenit parapsiholog si acum lucreaza cu foarte multe vedete de la Hollywood. "Lucrez cu majoritatea vedetelor de la Hollywood. Eu initial am cantat aici intr-o trupa, dar apoi mi-am gasit adevarata vocatie. Ma simt foarte bine in SUA si am tot ce imi doresc aici", declara Carmen Harra. Vedeta profita de vremea frumoasa si nu ezita sa se pozeze in costum de baie pe plaja. Mai mult decat se pozeaza in costum de baie, aceasta posteaza fotografiile pe site-urile de socializare.Intr-o fotografie recenta, putem observa o asemanare cu fiica ei, Alexandra Harra, care este cunoscuta pentru formele ei proeminente si fundul sau bombat. Diferenta o face textura pielii, dar este si normal, deoarece este o diferenta de varsta, anuntaCancan.

Madalina Ghenea, fotografiata de iubitul milionar doar in bikini. Madalina Ghenea si iubitul ei, milionarul Philipp Plein, traiesc o dragoste ca-n filme. De cand are o relatie cu celebrul designer, Ghenea e din ce in ce mai nonconformista, ajungand pana la a-si tatua numele acestuia pe gat si a se lasa fotografiata aproape goala. Indragostit pana peste cap de Madalina Ghenea, milionarul Philipp Plein a postat, zilele trecute, o imaginea cu ea aproape goala, facuta in vacanta pe care cei doi o petrec in New York. Ghenea a fost fotografiata in baie, imbracata fiind doar intr-o pereche de bikini galbeni care-i lasau la vedere posteriorul ferm, informeazaLibertatea.

Kate Middleton intr-un moment a la Marilyn Monroe. Va amintiti de momentul Marilyn Monroe si rochia alba care a ramas in istorie? Ducesa de Cambridge a avut unul asemanator in cea de-a doua zi in India. Nu e nevoie decat de o rochie alba si o pala de vant pentru a recrea o imagine asemanatoare cu cea din filmul The Seven Year Itch cu care Marilyn Monroe avea sa ramana in istorie. In timp ce Kate si Printul William depuneau flori la mormantul Ostasului Necunoscut in memoria celor care au murit in razboaiele Indiei, rochia alba cu buzunare si guler specific Peter Pan a ales sa se ridice; un mic accident pe care, insa, Kate Middleton a reusit sa-l opreasca la timp, ca o adevarata lady. Se pare ca si predecesoarea lui Kate a avut parte de un astfel de eveniment. In 1992, Printesa Diana, intr-o vizita in Egipt a reusit sa opreasca un moment specific Marilyn Monroe la timp, scrieGlamour.ro.

Anca Badiu, in lupta cu depresia: "De ani de zile ma lupt cu ea si iau tratament". Anca Badiu ia in continuare tratament pentru depresia de care sufera si in indeamna pe toti cei aflati in situatia ei sa apeleze la medici. Cantareata recunoaste ca nu a scapat nici acum de atacurile de panica si ca, fara medicamente, nu ar fi putut sa treaca peste ele. Tot medicamentele, spune ea, au ajutat-o sa depaseasca mai usor trauma suferita dupa moartea fratelui ei, care a incetat din viata in urma cu 8 luni, anuntaLibertatea.