Mama ANTONIEI e o bunicuta sexy. Denise Iacobescu, mama Antoniei si soacra lui Alex Velea, ar putea fi declarata, fara probleme, cea mai sexy bunica din Romania, daca nu cumva chiar din lume. Denise a iesit la plimbare cu Dominic, fiul Antoniei si-al lui Velea. La un 1 an si 3 luni, baietelul tine cu mana forte lesa la capatul careia se afla un catelus. La un moment dat, un barbat intoarce capul, pe strada, dupa Dominic, insa nu e sigur ca nu a intors capul, de fapt, dupa bunicuta, scrie CanCan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Marin face instructie cu blonda lui Tuncay. Pesemne ca Andreea Marin (41 de ani) a cam intrat la banuieli, dupa ce presa a incercat sa o puna in garda cu privire la miniona blonda si sexy, cu care sotul ei isi petrece mai bine de juma¬ de zi. Mai nou, realizatoarea emisiunii ¬Pretuieste viata¬ (TVR1), difuzata in fiecare duminica, de la ora 17.00, e mult mai atenta si mai prezenta in viata celor doi, anume fizioterapeutul Tuncay Ozturk (30 de ani) si asistenta acestuia, Sandra (25 de ani), anunta Click.

Taylor Swift e de nerecunoscut! Cantareata este protagonista unui pictorial incendiar. Schimbare spectaculoasa de look! Taylor Swift este de nerecunoscut in cel mai recent numar al revistei Vogue. Cantareata este protagonista unui pictorial, care pare mult mai indraznet decat toate fotografiile in care aceasta a aparut pana acum. Taylor Swift s-a transformat in rock-star. Desigur, doar pentru pictorialul din Vogue. Cantareata si-a deschis parul la culoare si a purtat haine mult mai indraznete, scrie Libertatea.

Iordachioaie a ajuns sa incaseze 150 de euro pe aparitie. Dupa ce o perioada destul de lunga a disparut din peisajul monden, Daniel Iordachioaie a inceput sa fie din ce in ce mai activ in lumea vedetelor. Cantaretul a fost resuscitat acum doi ani de remixul piesei ¬Mare albastra¬ si, cand nici nu mai spera, se pregateste de o relansare muzicala.Cand nimeni nu-i mai dadea vreo sansa de revenire in industria muzicala, Daniel Iordachioaie si-a facut aparitia: mai slab cu 40 de kilograme si cu o imagine cu totul schimbata, relateaza Libertatea.

La 42 de ani, Eva Mendes este insarcinata cu al doilea copil. La 42 de ani, Eva este insarcinata pentru a doua oara, potrivit site-ului US Weekly, care scrie ca in luna februarie, in timpul unei sedinte foto, actrita a incercat sa-si ascunda burtica de gravida. In plus, frumoasa partenera a lui Ryan Gosling nu a mai fost vazuta in public de la sfarsitul anului trecut. In urma cu cateva saptamani, ea a anuntat ca isi doreste sa faca o pauza pentru a se dedica familiei si micutei Esmeralda, acum in varsta de 1 an si 5 luni, anunta Viva.