Boala l-a fortat sa predea stafeta! Liderul celei mai iubite trupe rock din Romania s-a retras. In anul in care fanii asteapta sarbatorirea a 40 de ani de la infiintarea simbolului rockului romanesc - Iris, Nelu Dumitrescu a predat postul sau din formatie din motive medicale serioase. Cel care a fondat trupa si care a avut grija si forta necesara sa o ia de la capat de cateva ori se pare ca nu va mai bate tobele din considerente medicale, dar va ramane in spatele baietilor. Numele sau va ramane insa in componenta, prin Dumitrescu Jr., Cristi, fiul sau, care il substituie cu brio. Desi nu mai canta de ceva vreme, poza sa apare inca pe afise. Dupa o operatie de hernie pe care Nelu a facut-o in luna decembrie 2015 si in urma carea spera ca se va reface usor, investigatiile medicale ulterioare au scos la iveala alte probleme de sanatate ce necesita tratament si care exclud efortul pe viitor. Veteranul rocker care a luptat timp de patru decenii ca trupa sa fie unita si sa aiba activitate, ramane membru Iris si manager al brandului in cauza, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Radu Beligan joaca in sapte spectacole luna aceasta, la 97 de ani. Se apropie cu pasi repezi de implinirea varstei de 100 de ani, dar asta nu-l opreste pe maestrul Radu Beligan (97 de ani) sa porneasca intr-un adevarat maraton artistic. Desi se afla pe scena teatrului de peste 70 de ani si a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de "Cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru", maestrul are programate pentru luna aceasta sapte spectacole. In doua a jucat deja si urmeaza alte cinci reprezentatii cu piesa "Nemuritorul", care se vor juca la Teatrelli, pe 20, 21, 22, 27 si 28 aprilie. Si in luna mai este solicitat, avand programate cinci spectacole, iar luna iunie se anunta si ea una bogata in reprezentatii. Pretul biletelor variaza intre 59 si 100 de lei si se vand ca painea calda, caci nu sunt putini cei care vor sa il (re)vada pe seniorul teatrului romanesc si sa-i auda vocea inconfundabila, anuntaClick.

Tania Budi, fotografie de infarct, in asternut. Nici nu a venit bine vara, ca vedetele de la noi se bucura deja de soare si plaja. Este si cazul Taniei Budi, care l-a luat pe bunul ei prieten, Catalin Botezatu, intr-o mica vacanta in Turcia. Cei doi s-au fotografiat in lux, insa gurile rele spun ca acestia nu au cheltuit nici un ban pe excursie, totul fiind platit de o agentie de turism, in cadrul unei campanii de imagine. Asta nu a oprit-o insa pe Tania sa-si etaleze formele in toate situatiile. Tania si Bote, fosti iubiti in trecut, s-au pozat in fel si fel de ipostaze care sa atraga atentia. Tania si-a expus picioarele superbe pe sezlong si a scris "Incercati sa nu ma invidiati prea mult", dar si-a facut si un selfie in camera de hotel, in asternut, imbracata in lenjerie intima, informeazaLibertatea.

Chrissy Teigen si John Legend au devenit parinti. S-a intamplat! Dupa multiplele incercari de a ramane insarcinata, Chrissy Teigen a devenit mama. Cuplul Chrissy Teigen si John Legend au devenit parinti pentru prima oara. Joia trecuta s-a nascut Luna Simone Stephens, fetita celor doi, iar fericita mamica a anuntat nasterea pe contul ei de Instagram aseara. "A sosit! Luna Simone Stephens, suntem atat de indragostiti de tine! Si somnorosi. Foarte somnorosi!", a scris modelul, in varsta de doar 29 de ani, in fotografia pe care a postat-o. Momentan nu avem o imagine cu Luna, dar cu siguranta va veni curand. Cei doi au avut deja doua petreceri pentru asteptarea bebelusului si sunt impreuna de mai bine de 10 ani. Intr-un interviu acordat People, Chrissy spune ca ea si John se cunosc foarte bine, stiu totul unul despre celalalt, dar ca parinti nu are nicio idee despre cum va fi. "Cred ca totusi va fi amuzant. Sunt entuziasmata", scrieGlamour.ro.

Iulia Vantur si Salman Khan, fotografiati cand se saruta intr-un aeroport din Dubai. O imagine in care Iulia Vantur se saruta cu Salman Khan, intr-un aeroport din Dubai, a fost facuta publica. Totul s-a intamplat la sfarsitul lunii februarie, cand cei doi au petrecut o scurta vacanta in Dubai. Fotografia ar fi fost realizata in aeroportul din Dubai, unde Salman a asteptat-o nerabdator pe Iulia Vantur. Dupa ce a aterizat, scrie presa indiana, blonda l-a imbratisat si l-a sarutat pe celebrul actor de la Bollywood, noteaza dnaindia.com. Cu toate acestea, in fotografie nu se vede chipul respectivului barbat, despre care presa din India scrie ca este Salman Khan. Ulterior, cei doi ar fi mers la shopping, iar Khan s-a oprit in mai multe magazine de bijuterii, de unde ar fi cumparat un diamant, anunaLibertatea.