Cea mai indrazneata fotografie postata vreodata de Alexandra Stan! Complet goala, dar cu... pisica la vedere! Cea mai frumoasa solista romanca de pe scenele internationale, Alexandra Stan, a hotarat sa prezinte fanilor unul dintre cele mai ascunse detalii ale intimitatii sale. Si a facut-o intr-un mare fel. Cu scopul de a rasplati fidelitatea fanilor, sexoasa artista (26 ani) le-a daruit curiosilor sai sustinatori o ipostaza de colectie, in care apare complet goala, proaspat trezita intr-un pat ravasit. Dar accesul in intimitate absoluta a artistei nu poate fi atat de facil, asa ca Alexandra l-a mijlocit cu o... pisica. Pisica ei pe care a pozitionat-o strategic sa acopere in mod incitant zona pubiana. Astfel, cantareta si-a prezentat si formele, dar si pisica in saptiul virtual, in cea mai indrazneata ipostaza de pana acum. Felina, partenera ei de "nebunii" adoptata de Alexandra si iubitul sau, a abordat aceeasi atitudine de vedeta, rasfatandu-se pe pielea divei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fuego bea palinca dimineata. Cantaretul a dezvaluit lucruri nestiute despre el. Fuego a declarat ca nu consuma alcool decat de sarbatori. "Beau un pic de palinca, dimineata pe stomacul gol, arde grasimile. Am pus peste 2 kilograme pe mine in ultimul turneu pe care l-am avut prin tara. Seara ne chemau la masa: ciorbe, placinte, poale-n brau", a spus Fuego la o emisiune tv. Cantaretul spune ca se trezeste ziua la ora 12 si a povestit ce tabieturi are. "Beau cafea cu lapte si fara zahar. Ouale le fac in apa fiarta, prajite fac rau la ficat, mai mananc si branza", a mai spus Fuego, anuntaCancan.

Primul interviu dupa 10 ani! Catalina Toma vorbeste pentru prima oara pe sleau despre orientarea ei sexuala. Au trecut 18 ani de cand excentrica si seducatoarea Catalina Toma s-a lansat pe piata muzicala si a inregistrat, de la bun inceput, o ascensiune exploziva, nemaiintalnita. Au fost ani cand succesele sale - amintim "Hai sa fim high", "Tovarasii tai" ori "Poveste fara sfarsit" (feat BUG Mafia), ultima inca difuzata si astazi -, se auzeau in difuzoarele din intreaga tara, romanii fiind vrajiti de vocea ce a obisnuit intreaga tara cu"r&b"-ul, gen pe care Catalina l-a importat cu mare curaj. Descurajata de calitatea facila a muzicii anilor 2000, solista a ales sa ingroape tot ce a facut si s-a exilat intr-o lume in care prejudecatile nu sunt puse in discutie si showbiz-ul e matur. A lasat amintire fanilor un pictoral Playboy ce a alimentat multe fantezii. Solista, care acum face parte dintr-o mare familie muzicala in Statele Unite, pe care nu le considera noua ei patrie, si inregistreaza cu producatorul Rihannei, ne-a acordat primul sau interviu de cand a parasit Romania, informeazaLibertatea.

Cum arata sotia lui Ivan Patzaichin, femeia care i-a schimbat viata. Fire discreta, Ivan Patzaichin (65 de ani) vorbeste foarte rar despre viata personala, mai ales despre femeia alaturi de care traieste o poveste de dragoste din 1975, anul in care a intalnit "cele mai frumoase picioare" vazute pana atunci. Intr-un interviu pentru oamenidepoveste.ro, campionul olimpic la caiac-canoe s-a lasat purtat in trecut, pana in anul de gratie 1975, cand a intalnit-o pe Georgiana, o femeie ambitioasa si superba, de care s-a indragostit pe loc. Momentul in care Cupidon a infipt sageata in inima campionului pare desprins dintr-un film de dragoste clasic. "Era prin '75, imi faceam de lucru la masina. Nu de alta, dar era 23 August, aveam liber si, cum eram un tinerel cumintel, nu gasisem altceva mai bun de facut", incepe timid povestea canoistul, pe atunci posesorul uniu Ford Coupe argintiu, cu tapiterie din piele rosie. In acel an Ivan Patzaichin devenise dublu campion olimpic la caiac-canoe, era burlac si locuia singur intr-o garsoniera din Bucuresti, scrieViva.ro.

Loredana, experienta inedita in India! A intrat in apa plina cu dejectii umane si cadavre de animale! Loredana a avut parte de cea mai interesanta experinta in India. Interpreta a participat la ritualuri pe celebrul fluviu Gange, in care sunt aruncate atat dejectii umane, cat si cadavre animale. Celebrul fluviu i-a oferit o sansa unica vedetei tv. "N-as fi crezut niciodata ca voi vedea rasaritul soarelui pe Gange! Dar caile destinului sunt nebanuite. Asa ca m-am trezit la 4 dimineata ca sa ajung la 5 pe Mother Ganges... fluviul unde viata si moartea sunt despartite doar de un ponton. In acest loc vezi laolalta toata efemeritatea lumii, impermanenta ei, traiesti prezentul in continua schimbare, ca si curgerea lenesa a apei care trece prin orasul lui Shiva, Varasani, acest Ierusalim al Orientului pot spune", a scris intr-una dintre postari Loredana, anuntaLibertatea.