Schimbarea radicala a lui Cotabita la 11 luni de la infarct. Solistul Gabriel Cotabita (60 de ani), care anul trecut, mai exact pe data de 8 mai, a vazut moartea cu ochii, in urma unui infarct, a avut mult de patimit din cauza problemelor cardiace. Iar daca in toamna era foarte slabit, dupa cele trei luni de spitalizare, iata ca, treptat-treptat, solistul a reusit sa se intremeze, astfel ca acum acul cantarului ii indica cu 10 kilograme mai mult. Lui Gabriel, care pe vremuri era adeptul dietelor si sportului, nici ca ii mai pasa acum ca nu mai arata ca tras prin inel. Mai mult, la ultimele concerte, el nu a prea a reusit sa-si mascheze burtica, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Gherghe a fost in mare pericol: "Am intrat in operatie cu trei diagnostic". Simona Gherghe se afla de o saptamana acasa, dupa ce a trecut prin niste clipe dificile si a vorbit despre zilele de foc in care viata i-a fost pusa in pericol. Ea va reveni de luni, la emisiunea pe care o prezinta. Vedeta a vorbit despre starea sa de sanatate si a dat detalii despre simptomele pe care le-a avut si despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii inainte de a intra in sala de operatie. "Acum o saptamana sunam la 112. Radeam ca ma gandeam ca spuneai ca acum o saptamana s-a intamplat. Sa incep cu partea buna. Ma simt din ce in ce mai bine. Acum sunt intr-o perioada de refacere si dorm foarte mult, nu am mai dormit din copilarie. Mananc si mai bine acum", informeaza Libertatea.

Pelinel o sa-si creasca copilul singura! Alina Vidican nu mai divorteaza de fostul actionar de la Dinamo. Cateva sute de mii de euro si cateva proprietati a pus la bataie Cristi Borcea pentru a fi din nou un om liber, iar Alina Vidican a luat o decizie incredibila. Desi parea dispusa sa accepte divortul, Alina Vidican s-a decis sa nu mai divorteze de fostul actionar de la Dinamo si lupta sa isi salveze casnicia. Chiar daca a semnat un precontract in care accepta divortul de omul de afaceri, acum, Alina Vidican l-a anuntat pe acesta ca nu mai vrea sa se desparta de el, iar intelegerea dintre cei doi nu mai este valabila, anunta Antena Stars, potrivit EVZ.

Marian Munteanu are cheile de la poarta catre... Dumnezeu! Ce a facut la biserica, pe intuneric, dupa ce a zis "pas" la Primarie. Dumnezeu nu doarme niciodata! Cel putin pentru Marian Munteanu sta treaz la orice ora. De altfel, Cel de Sus nici n-ar prea avea incotro caci fostul lider al studentilor obisnuieste sa-I faca vizite nocturne, chiar la El... "acasa"! Vizita despre care vorbim a avut loc miercuri, pe 20 aprilie, chiar in ziua in care Marian Munteanu a aparut la TV si a anuntat ca se retrage din cursa pentru functia de Primar General. Ca Marian Munteanu e cumva apropiat de Dumnezeu nu e un secret (a tot batut toba in privinta acestei "relatii"), dar ca are si cheile de la casa Lui, pe asta n-o mai stiati! Da! Ati auzit bine! Marian Munteanu are, la propriu, cheile de la poarta catre Dumnezeu, scrie Cancan.

Moga boteaza si se insoara cu papion la gat. Sunt in febra pregatirilor. Marius Moga si Bianca Lapuste urmeaza sa-si boteze fiica in varsta de sapte luni, dar si sa se cunune religios. Adepti ai evenimentelor-surpriza, cei doi nu le-au dezvaluit nici parintilor detalii despre cele doua chefuri. Anul trecut, pe 4 iulie, dupa mai bine de un an de relatie, Marius Moga (34 de ani) s-a cununat civil cu reporterul stirilor PRO Tv, Bianca Lapuste (22 de ani). Cei doi au spus "da" la primaria din Alba-Iulia, orasul natal al compozitorului, iar petrecerea a avut loc intr-un cadru restrans, in casa parinteasca a mirelui. Evenimentul, desfasurat in mare secret, i-a luat prin surprindere pe toti apropiatii. Se pare ca la fel de discreti sunt si acum, cand isi organizeaza cele doua evenimente importante din viata lor, botezul fiicei lor si cununia religioasa, informeaza Click.