A incins din nou atmosfera! Vica Blochina, goala pe masa de masaj! Vica a profitat din plin de sarbatoarea Floriilor. Blonda s-a relaxat in zona Transilvaniei, impreuna cu fiul ei, dar si cativa prieteni. Ultima imagine postata pe contul de socializare a incons din nou atmosfera in mediul virtual. Vica este o femeie sexy si nu ezita sa arate acest lucru ori de cate ori are ocazia. Asa s-a intamplat si de data aceasta. In timp ce era la masaj, vedeta s-a lasat fotgrafiata aproape goala si a facut totul public.In urma cu aproape o luna, Vica si Oana Roman au plecat impreuna intr-o mini vacanta in Turcia, unde cele doua au avut parte de un tratament de detoxifietre. In doar sase zile, fosta concurenta de la "Ferma vedetelor" s-a transformat total. Plecata in Turcia cu cateva kilograme in plus, blonda a scapat de ele in timp record. A topit trei kilograme din prima si imediat au inceput sa se vada si rezultatele, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imaginea care va fi steasa cu siguranta! O vedeta s-a fotografiat complet goala alaturi de o prietena si a devenit virala. Sa fii faimosa datorita fundului bombat pe care il ai de la mama natura este un lucru care s-a transformat intr-un moda pentru vedetele de pe retelele se socializare. Scarlet Hayden, profesoara de fitness din Stale Unite ale a reusit sa uimeasca toata lumea vituala dupa ce a publicat o imagine care a creat converse printre fani. In imagine Hayden apare alaturi de o tanara, care arata trebuie sa recunoastem, cel putin la fel de bine ca ea, complet in pielea goala, anuntaCancan.

Roxana Vancea face lumina in cazul orientarii sexuale! De ce nu vrea sa se marite niciodata! Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy femei din Romania, insa refuza sa aiba relatii serioase si sa devina mama. Vedeta a explicat de ce nu vrea sa se marite niciodata si a lamurit problema orientarii sexuale, despre care s-a vorbit in ultima perioada. "Nu ma vad intr-o relatie, pur si simplu. Presupune prea multe. Nu sunt dornica sa tin pasul cu toate regulile astea. Eu sunt prea rebela, trebuie sa fac ce vreau, cand vreau si cu cine vreau. Nu ma vad mama. Nu toate femeile sunt facute sa fie mame", a declarat fosta "vecina" la Kanal D. "Am zis ca imi plac femeile, dar asta nu inseamna ca am relatii intime cu femeile", a adaugat Roxana Vancea, legat de orientarea sexuala, informeazaLibertatea.

Cum arata actorii din Game of Thrones - serial vs. realitate. Deseori, actorii arata in rolurile pe care le joaca chiar foarte diferit fata de cum sunt ei, de fapt, in viata reala. Si mai ales pentru ca celebrul serial Game of Thrones are o tema medievala, diferentele dintre personaje si actori sunt cu atat mai mari! Iata cateva fotografii, ca sa te convingi, peElle.ro.

Oana Zavoranu, la un pas de anorexie! Cum a ajuns sa arate acum! S-a dezbracat in lenjerie intima in fata tuturor! Oana Zavoranu a socat din nou pe contul de socializare, dupa ce a facut public un filmulet in care apare in lenjerie intima. Si asta nu e tot. Vedeta danseaza pe melodia lui Whitney Houston, in timp ce iubitul ei o filmeaza. Daca unii dintre admiratorii vedetei sunt de parere ca Oana se mentine in continuare in forma, fiind la fel de sexy ca si pana acum, altii s-au ingrozit, considerand ca a slabit enorm. La o privire mai atenta, se vede clar din imagini, ca Oana este la un pas de anorexie. Vedeta a ajuns piele si os. Cu toate astea, Oana pare ca este mai fericita ca niciodata, iar lucrurile merg din ce in ce mai bine in viata ei, anuntaLibertatea.