Milionarul Ioan Neculaie a expediat-o pe Iuliana Luciu intr-o vacanta in Emiratele Arabe. Sponsorizare pentru impacare! Iulianei Luciu ii merge se pare cat se poate de bine de cand a renuntat la postul de asistenta TV. Vedeta este pusa pe fapte mari si vrea, se pare, sa vada toata lumea. Are si sustinator... Iuliana a inceput mai intai cu o vacanta peste Ocean, in America, petrecuta in compania unei prietene brazilience, iar de cateva zile se afla in Dubai! Acolo unde de altfel au ajuns in ultimul timp mai multe cunostinte de-ale milionarului brasovean Ioan Neculaie, caruia Iuliana i-a cazut cu tronc. Cum insa surioara Nicoletei Luciu ii este ceva mai draga decat celelalte frumuseti autohtone care i-au calcat pragul fortaretei, afaceristul a avut din nou grija ca acesteia sa nu-i lipseasca nimic. Poate ca astfel, Iuliana se va lasa impresionanta si-l va ierta dupa ce i s-ar fi adus la cunostinta ca ar fi fost inselata. Practic, potrivit apropiatilor, vacanta din Dubai este unul dintre cadourile pe care fosta asistenta TV le-ar fi primit cu ocazia zilei sale de nastere, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Raluca Zenga, extrem de sexy! Cat de bine arata sotia lui Walter Zenga in costum de baie. Raluca Zenga nu este vreun manechim de top, desi ar putea fi oricand, deoarece arata foarte bine la cei 34 de ani. Sotia antrenorului i-a daruit deja doi copii lui Walter si l-a urmat neconditionat peste hotare, unde Walter a semnat contracte cu diverse echipe de fotbal. Raluca a postat pe contul ei de socializare o fotografie in costum de baie. Frumoasa blonda are un trup de zeita si arata senzational, chiar daca a nascut doi copii. Inalta, cu pielea brozata, Raluca se bucura de zilele cu soare din Dubai si nu ezita sa le arate si prietenilor virtuali cat este de fericita. Raluca Zenga este mama cu norma intreaga de patru ani si jumatate, de cand a adus-o pe lume pe Samira. De doi ani, Walter si sotia lui se mandresc si cu un baietel, care le-a completat familia. Cuplul si-a stabilit, in ultimii ani, domiciliul in Dubai, un adevarat paradis, care le confera tot confortul si linistea de care au nevoie, anuntaCancan.

Andreea Marin a vorbit despre cum merge casnicia ei, dupa ce Tuncay a fost surprins in compania unei blonde! Dupa ce sotul ei a fost surprins in compania unei tinere blonde de mai multe ori, Andreea Marin vrea sa lamureasca problema. Vedeta a declarat in urma cu putin timp ca are o casnicie fericita si ca nu o mai intereseaza ce se spune despre familia ei. Mai mult, de Paste prezentatoarea tv isi doreste liniste si dragoste, asa cum a avut si pana acum. "Eu nu trebuie sa explic nimanui cum e viata mea, cred ca se vede. Cei care incearca sa manipuleze oamenii care nu gandesc, cred ca isi dau seama. Stiti cum se intampla lucrurile. Mie nu imi mai pasa, eu stiu bine care e adevarul nostru si asta e important. A poza sau a filma pe cineva din anturajul nostru si a ii taia prietenul pentru a face o apropriere fortata intre acest copil frumos si drag noua, si sotul meu￯ e incorigibil, urat. In viata, lucrurile se corecteaza de la sine. Eu nu trebuie sa fac nimic, Dumnezeul le aranjeaza pe toate. Eu traiesc pentru fiica mea, pentru sotul meu, pentru oamenii dragi mie. Imi place ce se intampla in viata mea, mai ales discretia. Eu apar doar unde imi doresc sa apar, unde merita. Imi doresc de la "Iepuras" sa pastreze linistea si dragostea dintre noi, cei de acasa, sa pastreze aceasta fericire pe care o simtim acum", a marturisit Andreea Marin la Kanal D, informeazaLibertatea.

Prince si Kim Basinger au fost impreuna. Detaliile povestii lor de iubire. Kim Basinger este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, iar in urma cu cativa ani ea a trait o poveste de dragoste cu Prince, artistul care a incetat din viata in urma cu cateva zile. Dupa moartea acestuia, trecutul sau amoros si mostenirea lasata sunt printre cele mai comentate subiecte. Artustul a iubit mai multe femei celebre, printre acestea aflandu-se LaToya Jackson sau Carmen Electra, dar si Kim Basinger, pe care a intalnit-o in 1989 pe platourile de filmare de la "Batman", filmul regizat de Tim Burton. Povestea lor de iubire a fost scurta, dar extrem de pasionala. Actrita era atat de indragostita incat a parasit Hollywood-ul pentru a se stabili la Minneapolis. Cei doi au inregistrat impreuna si un album, "Hollywood Affair", niciodata lansat, dar pe care exista melodii cu titluri precum "Color of Sex", scrieViva.ro.

Ruby, asa cum nu ai mai vazut-o pana acum. S-a transformat intr-o sexy indianca. Ruby este una dintre cele cai apreciate artiste de la noi. Dupa ce a scos piesa "Tata", cantareata revine in forta cu piesa "Condimente". Pentru noul videoclip, Ruby s-a transformat intr-o indianca sexy si marturiseste ca isi doreste sa ajunga cat mai curand la Bollywood. "As vrea sa ajung la Bollywood, ma simt cu sange de indianca. Am profesor de dans aici care ma invata niste miscari foarte misto. Uit de la mana pana la gura, ei imi dau indicatii si pasii, dar eu uit. Ne pregatim sa lansam o piesa frumoasa, "Condimente". In piesa "Tata", mi-am spus povestea, cum am crescut fara parinti, cat de greu a fost. Multi oameni mi-au dat mesaje in care mi-au spus povestea lor, ca se identifica cu mine", a marturisit Ruby, anuntaLibertatea.