Rafuiala in showbiz-ul romanesc intre senzuala Delia Matache si Florin de la HI-Q. Deoarece cantaretul o curta asiduu pe sora blondei, solista a luat atitudine.

Pentru Delia, toate sunt bune si frumoase pana cand vine vorba de Oana, sora ei mai mica. Deoarece aceasta din urma nu a implinit inca 18 ani si este eleva, cantareata nu o scapa din ochi, atunci cand ies impreuna in cluburi, in restul timpului fiind sub monitorizarea mamei.

Mai mult, de cand a vazut ca mezina are priza la barbati, Delia Matache este permanent in garda. Si nici nu s-a dat in laturi de la rafuielile cu proprii sai amici, pentru indrazneala de a atenta la inocenta Oanei. Primul pe lista a fost Florin de la Hi-Q, bun prieten de-al Deliei.

Cantaretului i-a picat cu tronc fata si, ca orice barbat, si-a incercat norocul. Surse din anturaj sustin chiar ca acesta a asediat-o pe Oana cu telefoanele si, de cate ori se intalneau, statea numai in preajma sa. Din nefericire pentru el, a facut cunostinta cu fata necunoscuta a Deliei, care i-a cam taiat avantul. Blonda i-a spus scurt pe doi, fara alte comentarii, ca are interzis la sora ei, indiferent care ii sunt intentiile.

Integral in Cancan