Gheorghe Zamfir, mire la 75 de ani in port popular. Dragostea nu tine cont de varsta, iar Cupidon a fost generos cu maestrul Gheorghe Zamfir si cu aleasa lui, Nicoleta Beca. Cei doi si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu, nu doar la starea civila, iar Click! a aflat detalii despre ceremonie, chiar din gura miresei. Marele naist Gheorghe Zamfir (75 de ani) traieste o a doua tinerete dupa ce a reusit sa divorteze, anul trecut, de frantuzoaica Marie Noelle (68 de ani). Femeia care l-a convins ca merita sa fie fericit si sa ia totul de la capat este cea care-i sta aproape de opt ani, artista Nicoleta Beca (31 de ani). Chiar daca intre ei este o diferenta de varsta de aproape 44 de ani, “regale naiului” si tanara, doctor in sociologia muzicii, au lasat deoparte ideile preconcepute si gura lumii si si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu, scrie Click.

Ridica sala in picioare la fiecare concert, insa putini stiu asta despre el! Cu ce se ocupa Fuego in timpul liber! Spectacolele lui sunt memorabile, iar oamenii il iubesc si ii aprecieaza fiecare concert pe care il sustine in tara sau peste hotare. Putin sunt insa cei care stiu cu ce se ocupa de fat Fuego in timpul liber. In Vinerea Mare, artistul a marturisit cat este de fericit atunci cand picteaza. Fuego a povestit despre proiectul sau de suflet, acela de a-i ajuta pe artistii cu probleme financiare. Paul Surugiu picteaza, iar banii pe care ii obtine pe tablouri, ii doneaza artistilor. ”Proiectul meu se cheama ”Arta pentru suflet”. Sunt aproape 50 de artisti pe care i-am ajutat. I-am adus bucurie pe chip maestrului Ilie Micolov, dar si altora”, a dezvaluit artistul, pentru Libertatea.

Alina Puscas va deveni mama pentru a doua oara. La doar opt luni dupa ce a adus pe lume un baietel, vedeta a facut marele anunt. Alina Puscas a aflat ca e insarcinata intr-un moment in care iubitul ei, Mihai, trecea prin clipe grele. Vedeta va naste in noiembrie si spera sa aiba o fetita. “Momentul in care am aflat a venit la o zi dupa ce, din pacate, Mihai isi pierdea tatal (…) Mi-am dorit sigur doi copii, in imaginatia mea, asa arata familia completa si perfecta: doi copii si doi parinti. Speram sa fie fetita”, a povestit Alina Puscas pentru TV Mania, scrie CanCan.

O actrita celebra a simulat sexul timp de sapte ore: „A fost extenuant!” Sa fii actrita uneori nu e deloc un lucru usor. Cel putin asa sustine Dakota Johnson, care joaca rolul Anastasiei Steele in filmul Fifty Shades of Grey, si a anuntat ca a terminat filmarile din „camera rosie”, unde miliardarul Playboy Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan, a supus-o la fel de fel de practici sexuale sadomasochiste timp de sapte ore, relaateaza Libertatea.

A incercat sa o recucereasca Philipp Plein pe Madalina Ghenea? S-au iubit patimas, dar dragostea lor nu a tinut mai mult decat o ploaie scurta de vara! Madalina Ghenea si Philipp Plein si-au spus adio dupa doar o luna, in care au trait intens si au fost nedespartiti. Designerul s-a impacat cu fost iubita, rusoaica Oksana Zagumennova, iar actrita sufla si in iaurt de teama sa nu sufere din nou. Madalina Ghenea nu pare prea dornica sa-si refaca viata sentimentala. Dupa esecul amoros pe care l-a suferit recent, actrita este precauta. Chiar ea a recunoscut ca a avut ghinion in dragoste si poate ca va asculta sfaturile admiratorilor sai care au indemnat-o sa-si aleaga un iubit roman. Recent, Madalina Ghenea a publicat un mesaj plin de intelesuri, prin care demonstreaza inca o data ca a digerat destul de greu despartirea dePhilipp Plein, anunta Click.