Margherita din Clejani, tinuta dementiala de Paste. Cum si-a aratat sanii. Margherita din Clejani face furori in muzica lautareasca, alaturi de parintii ei, Viorica si Ionita din Clejani. Frumoasa bruneta a trecut printr-o serie de transformari in ultimii doi ani si s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy, aflata mereu in centrul atentiei. Frumoasa bruneta nu rateaza nici o ocazie sa le arate amicilor virtuali fotografii din viata personala, fie ca este vorba despre bucurii sau probleme. Fiica Vioricai si a lui Ionita din Clejani a depasit problemele de sanatate care au pus-o recent pe perfuzii, iar de Paste s-a distrat pe cinste alaturi familie si de prieteni si nu a ratat ocazia sa arate ce tinuta a ales sa poarte. Margherita s-a pozat si a publicat imaginea dementiala pe o retea de socializare, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ultima aroganta a lui Nelson Mondialu! De Paste a facut oua de aur!Cel mai simpatic interlop, Nelson Mondialu, a pus pe masa de Paste cam ce gasim si la banca nationala. De aceasta data a renuntat la parada cu bancnote mov si si-a etalat ouale de aur. Nelson a facut parada si cu licorile din sticle de vreo mie de euro bucata si a pregatit si sarmale cu carne comandata tocmai din America. Toate, bineinteles, acompaniat de lautari. Pentru Nelson Mondialu, sarbatoare e aproape in fiecare zi. Dar cand crucile rosii din calendarul ortodox il anunta ca e rost de petrecere, Nelson transforma sarbatoarea intr-un festival: "lautari, bautura, mancare si prieteni", spune interlopul. Asa a inceput pregatirile. Alaturi de cativa invitati si, bineinteles, pe langa iepurasi, Puisor de la Medias, anuntaCancan.

Gina Pistol a innebunit cu fundul ei o intreaga echipa de fotbal! Marturii incendiare. Cu haine sau dezbracata, Gina Pistol (35 de ani) a incins mereu imaginatia barbatilor. Un motiv suficient de bun pentru sefii revistei Playboy de a-i propune sa pozeze goala. Iat Gina n-a stat pe ganduri. Dimpotriva, a aparut in revista "iepurasului cu papion" de patru ori! "Taticul Playboy Romania", Dan Silviu Boerescu, a dat din casa lucruri inedite despre felul in care au decurs sedintele foto in cazul Ginei. Si chiar a avut ce povesti, pentru ca Gina a facut ravagii, mai ales in afara studioului foto. "Gina a plans, de emotii, la primul pictorial. A pozat si ea de 4 ori, inclusiv pe coperta numarului 100. Putina lume stie ca Gina Pistol a fost aleasa la un casting desfasurat in noiembrie 1999, la Teatrul Giulesti, cand toata lumea, inclusiv Florin Calinescu, a fost impotriva ei, preferand o fata mult mai provocatoare. M-am opus din rasputeri si, pana la urma, mi-am impus punctul de vedere. La o deplasare la Herculane, in hotel era si o echipa de fotbal, aflata in cantonament. Au innebunit-o cu telefoanele in camera, asa ca, pana la urma, am facut schimb de camere si am inceput eu sa raspund la telefon. Dezamagiti, fotbalistii au renuntat sa mai sune dupa cinci minute. Cu alta ocazie, mergand cu Gina la Cluj, a scapat soferul de confiscarea permisului, coborand din masina si dand un autograf pe carnetul de amenzi al politistului", a povestit Boerescu pentruClick.

Andreea Banica, fara sutien pe strada. S-a vazut totul prin rochie. Andreea Banica este una dintre cele mai iubite cantarete de la noi, dar si una dintre cele mai nonconformiste. Artista nu ezita sa apara in ipostaze de neconceput pentru alte vedete. Cantareata a s-a pozat la plimbare, intr-o rochie subtire, de vara, la care nu a purtat sutien. Din acest motiv, sfarcurile erau extrem de vizibile, lucru remarca si de fani, pe retelele de socializare, acolo unde a fost publicata fotografia. Andreea le-a raspuns cu naturalete: "Nu suport sutienul si ma ajuta natura, nu am ce sa ascund". Andreea Banica s-a nascut pe 21 iunie 1978 in Eforie Sud si s-a lansat in muzica la varsta de patru ani, iar doi ani mai tarziu a fost remarcata de Adrian Paunescu. Tot atunci, la sase ani, Andreea Banica a participat la festivalul Cantarea Romaniei, unde a obtinut locul I. Cariera solistei a inceput cu adevarat in 1998, cand a participat la festivalul de la Mamaia, unde a fost remarcata si a fost ajutata sa formeze prima trupa de fete, Exotic, alaturi de Claudia Patrascanu si Iulia Chelaru. Doi ani mai tarziu formatia s-a destramat, iar Andreea a format impreuna cu Cristina Rus trupa Blondy, scrieLibertatea.

Imagini nemaivazute! Delia s-a "spart" la mare. Delia Matache s-a aflat si ea printre vedetele aflate la distractie in clubul LOFT din statiunea Mamaia, in acest weekend de pomina pentru "crema" din showbiz. In weekendul 30 aprilie - 1 mai, a fost aglomeratie pe litoralul romanesc de parca era deja inceput de sezon. Nu apa calda i-a atras insa pe turisti, ci sarbatoarea dubla Paste - 1 Mai. Nu stim cum a incaput micul dupa cozonac, dar ce stim este ca, in aceste doua zile, toata "crema" din showbiz a fost la Mamaia, in clubul LOFT, cel mai "fitos" de pe litoral. Acolo s-au perindat si s-au distrat chipuri mai noi sau mai vechi, domnite, cavaleri, calesti scumpe, dar cum orice poveste are nevoie de o zana aiurita, rolul a fost preluat de nimeni alta decat Delia Matache. Sau InstaDelia, Deliria, fata verde, nici noi nu mai stim pentru ca isi schimba numele mai des decat costumele sexy din spectacole, anuntaCancan.