Stefan Banica jr si-a lansat recent noul sau album, 'Impreuna'. Acesta contine 13 piese, printre care si o melodie denumita 'Protest', ce face referire directa la personalitatile mioritice care tot apar prin presa.

Una dintre vedetele atacate de Banica in acest cantec e Adriana Bahmuteanu. La adresa acesteia, dar si a celorlalte personaje din cantec (fetele din trupa Trident, politicieni, ziaristii care au scris despre o posibila relatie adulterina a interpretului) se arunca vorbe grele. Ele sunt numite 'nulitati' sau 'retardati'.

Cantecul a starnit mania partenerei lui Prigoana, care crede ca atacul lui Banica nu e intamplator: 'Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. Exact asa s-a intamplat si cu Stefan Banica jr. Nu doream sa-mi aduc aminte de episodul penibil care s-a petrecut in urma cu opt ani, pe vremea cand Stefan era casatorit cu Mihaela Radulescu. Eu aveam o relatie destul de apropiata cu Mihaela, mergeam la ei acasa.

In acest context, Banica jr a inceput sa se dea la mine numai pentru ca sa ii faca in ciuda Mihaelei. Bineinteles ca nu i-am dat atentie, pentru ca in primul rand nu sta in obiceiul meu sa ma combin cu iubitii prietenelor mele si apoi Stefan nici nu ma atrage ca barbat. Este mic de inaltime si slab, nu e genul meu', spune Adriana, care crede ca intamplarea de atunci e motivul pentru care Stefan o ataca azi. 'In plus, Banica este un frustrat. Sa nu uitam de accesele lui de violenta, ca doar toata lumea stie ca si-a batut partenerele', a mai declarat Adriana.

In fine, Bahmu s-a enervat si mai rau pentru ca este acuzata de Stefan ca apare fara motiv in presa. 'De unde si pana unde spune el ca nu fac nimic? Eu am o activitate de 14 ani in presa, am diplome si trofee castigate de-a lungul anilor, pe care pot sa i le arat oricand acestui trubadur. Silviu are o gramada de afa-ceri prospere si face bani cati n-o sa aiba Banica in zece vieti. Probabil de aici i se trag aceste frustrari, de s-a trezit el sa critice pe altii prin cantecele sale', a incheiat ea.

Integral in Libertatea