Super-strategie la primul concert de imagine al trupei Carla's Dreams. Au investit 70.000 de euro ca sa-si poata mari tariful. Nonconformistii artisti din Moldova, care au ajuns deja la cota 5000 de euro in ceea ce priveste onorariul, se afla in fata primului lor examen mare, cu publicul, in care au "bagat" o suma frumusica, pe care au insa mari sanse de a o amortiza.... Eera parca si cazul ca cei trei artisti din Chisinau sa-si expuna intreaga "marfa", intr-un show spectaculos. Acesta va avea loc sambata, la Arenele Romane, iar investitia se ridica la aproximativ 70.000 de euro, potrivit Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

O vedeta britanica a baut peste masura. La iesirea din club a aratat tot in timpul cazaturilor. Tinerii care devin vedete ajung de multe ori sa faca exces de zel si sa nu isi mai poata controla comportamentul. Asa s-a intamplat si cu vedeta britanica Chloe Ferry, care a baut prea mult la o petrecere, iar cand a iesit din club s-a facut de ras. Bruneta de doar 21 de ani nu s-a mai putut tine pe picioare, iar tocurile au incuracat-o si mai mult. Astfel, ea a cazut de cateva ori, chiar in fata fotografilor, iar fiindca a fost imbracata in fusta si-a aratat zona intima, scrie stirinebune.gsp.ro.

Implanturile de par nu l-au ajutat deloc! Mihai Traistariu a inceput, din nou, sa cheleasca. Mihai Traistariu vrea sa se poata mandri cu podoaba lui capilara, dar pana acum nu a avut parte de rezultatele dorite. Cea mai recenta imagine de pe o retea de socializare arata faptul ca iar a inceput sa cheleasca. Mihai Traistariu a apelat de cateva ori la clinicile de specialitate pentru a-si face transplant de par, dar problemele nu au disparut. Chiar daca isi doreste sa aiba o podoaba capilara bogata, artistul nu are parte de ea, potrivit Cancan.ro.

S-a intors in bratele pustiului infidel! Diana Munteanu a fugit in Grecia sa se iubeasca in voie cu barbatul cu 12 ani mai mic decat ea. Dupa divortul de Claudiu Niculescu, Diana Munteanu a preferat sa stea o perioada singura, iar apoi s-a cuplat cu un pusti de bani gata, cu 12 ani mai mic decat ea, relatie pe care a incercat sa o tina cat mai departe de ochii carcotasilor. Secretul a tinut insa pana in noaptea dintre ani cand, aflati la un restaurant din Poiana Brasov, cei doi nu au mai rezistat si au dat frau sentimentelor, sarutandu-se si imbratisandu-se de fata cu toata lumea. O data ce au dat cartile pe fata, au si inceput problemele in cuplu. Fire petrecareata, Bogdan Nemteanu a fost fotografiat in compania altor domnisoare, scrie Libertatea.ro.

Kate Middleton a purtat trei tinute diferite intr-o singura zi. Kate Middleton ramane in continuare un model de inspiratie pentru noi! Eleganta ca intotdeauna, Ducesa de Cambridge a fost prezenta la trei evenimente consecutive la care a purtat tinute diferite. La sfarsitul saptamanii trecute anuntam ca Ducesa de Cambridge a aparut pentru prima oara pe coperta revistei Vogue, iar ultima vizita de ieri a fost la expozitia organizata special pentru acest eveniment, in cadrul The National Portrait Gallery. Ea a purtat o rochie a unui designer pe care nu mai e un mister ca il prefera, Alexander McQueen, scrie revista Glamour.

TOP 10 cele mai frumoase tinute de la MET Gala 2016. MET Gala, cel mai important eveniment de fashion al anului a avut ca tema "ManusXMachina: Fashion in an age of technology", acesta fiind numele expozitiei care se va deschide pe 5 mai la Costume Institute din New York. Ca in fiecare an, parada vedetelor pe covorul rosu a fost impresionata, iar cateva celebritati au reusit sa aiba cele mai spectaculoase outfit-uri, potrtivit VIVA!