Cum arata fratele lui Andrei Versace! Pe Andrei Versace, cel poreclit "Regele Fitelor", il cunoaste toata lumea, mai ales de cand actorul Mihai Bendeac a decis sa il parodieze in cadrul emisiunii "In Puii Mei". Dar, putini sunt cei care stiu ca simpaticul personaj care a facut furori pe internet are un frate mai mic, iar acesta nu ii seamana deloc. Chiar daca are acces, la fel ca si Andrei, la bani parintilor, Mihai, caci asa se numeste mezinul familiei "Versace", este un copil cuminte si pasionat de sport, mai precis un impatimit al bodybuilding-ului, anunta CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Leo DiCaprio, surprins petrecand pana in zori cu o bruneta. In timpul filmarilor pentru pelicula Revenant, actorul se cam retrasese din viata publica. Insa, acum ca s-a vazut cu un Oscar, iar meritele lui au fost recunoscute, actorul se poate concentra pe ce-i place mai mult sa petreaca! Miercuri seara, paparazzi l-au surprins pe Leo intr-o ipostaza destul de familiara ziarelor de scandal adica, la brat cu o tanara domnisoara, cu forme apetisante, despre care nimeni nu stie nimic, in afara faptului ca e model, evident, relateaza OkMagazine.ro.

Cui pe cui se scoate! Aventura de 1 Mai la mare a Cristinei Spatar i-a adus sotul infidel acasa. In ciuda faptului ca declara ca nu va divorta, era mai mult decat evident ca, de jumatate de an, mariajul Cristinei Spatar era pe butuci. Cu toate ca artista incerca sa-si salveze casnicia, sotul ei, Alin Ionescu nu se arata la fel de dispus si in fiecare weekend era fotografiat in compania altei domnisoare. Mai mult, cu toate ca el era cel care calca stramb, tot el era si cel gelos.Satula sa-si tot planga de mila si sa astepte ca sotul ei sa se intoarca acasa, Cristina Spatar si-a schimbat complet atitudinea fata de cel cu care are doi copii. Facand pe indiferenta si mai ales incercand sa-si vada in continuare de treaba, i-a atras imediat atentia lui Alin Ionescu, scrie Libertatea.

Motivul halucinant pentru care ANGELINA JOLIE a ajuns piele si os. Aparitiile Angelinei Jolie pe covorul rosu au fost mereu insotite de tipete de admiratie si oftaturi de invidie. Insa acum, silueta ei scheletica a generat doar priviri compatimitoare. Actrita a ajuns sa cantareasca 37 de kilograme, aratand mai slaba decat a fost ea vreodata. Conform hollywoodlife.com, motivul pentru care celebra actrita ar fi ajuns sa cantareasca atat de putin, ar fi infidelitatea sotului ei, Brad Pitt. Actrita, in varsta de 40 de ani, a avut intotdeauna o silueta filiforma, insa acum Angelina a ajuns piele si os, presupusa idila a sotului ei cu Marion Cotillard, ar fi cauza care a dus la aceasta slabire dramatica, scrie CanCan.

Kevin Spacey se da cu trotineta. Actorul Kevin Spacey (56 de ani) este un as pe trotineta electrica. Starul se deplaseaza motorizat pe platoul de filmari. El a fost vazut recent nedezlipit de trotineta la turnarea ultimei sale pelicule, "Rebel in the Rye", in New York. A refuzat sa se dea jos de pe aceasta chiar si dupa ce si-a pus costumul de filmare. Sta in permanenta pe trotineta pana ce este chemat sa intre in cadru ca sa-si joace rolul. Dupa filmari, s-a urcat imediat pe trotineta mult iubita. Face cu ea mai multe tururi pe strada pe care are loc turnarea noii pelicule, anunta Click.