Patrick Ekeng a murit în ziua înmormântării fratelui său! Familia lui nu se mai trezește din coșmar! Familia lui Patrick Ekeng este în stare de șoc. Casa părintească din comuna Ngousso, de lângă capitala Yaoundé, este cuprinsă de o durere incomensurabilă. Rudele și prietenii lui Patrick Ekeng plâng de vineri noapte într-una. Și se întreabă de ce antrenorul Mircea Rednic l-a introdus pe teren, deși i-ar fi spus acestuia că se simte foarte obosit și nu vrea să joace. Mama lui Ekeng, Celine Chembi, tocmai se întorcea de la înmormântarea unuia dintre frații lui Patrick, când a primit telefonul cu teribila veste, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Prinţul Harry, mărturisiri emoţionante despre mama lui, Prinţesa Diana. În timp ce Ducesa de Cambridge se află pe coperta revistei Vogue UK, cumnatul său, Prinţul Harry este pe coperta revistei People, pentru ediţia lunii mai. În interviul pe care l-a acordat, Harry a vorbit despre mama lui, Prinţesa Diana: "tot ceea ce vreau să fac este să o fac pe mama incredibil de mândră. Mama este o sursă de inspiraţie pentru mine", a mărturisit Harry. Prinţul a vorbit despre dispariţia tragică a Dianei, spunând că moartea sa a lăsat un gol nu doar în familia sa, ci în întreaga lume, potrivit Viva.ro.

Ce-i pregăteşte Borcea soţiei sale, care se află în America! Valentina Pelinel se va bucura la maxim! Alina riscă să rămână fără nimic în urma divorţului. Deşi susţine că apartamentul din Hollywood e deja al ei, Cristi Borcea i l-a cedat ajutându-se de o lege care-i permite să i-l ia oricând înapoi. Numărătoarea inversă a început! Se apropie termenul ca Valentina Pelinel s-o detroneze pe cea care i-a fost o viaţă întreagă amantă, apoi soţie, milionarului Cristi Borcea, sustine Cancan.

Bogătașii lumii, ce oameni bizari! Oprah Winfrey a fost numită în 2009 cea mai bună şefă din lume, după ce şi-a trimis cei 100 de oameni din echipă, cu tot cu familiile lor, într-o croazieră de lux de 10 zile pe Mediterana, cu opriri în Italia, Turcia, Grecia şi Malta, destinaţia finală fiind Barcelona. Pentru asta, diva a scos din conturi 750.000 de dolari. Cu cinci ani înainte, în 2004, tot ea şi-a trimis angajaţii într-o vacanţă de lux în Hawaii! Oprah are în prezent o avere estimată la 3,1 miliarde de dolari, potrivit Libertatea.

Prințul George și Prințesa Charlotte au un nou animal de companie. Ca orice familie, fie ea sau nu regală, există un moment în care se extinde cu câte un membru patruped. În 2012, Ducele și Ducesa de Cambridge îi spuneau bun-venit în familie unui cocker spaniol, Lupo. De ieri seară, Lupo nu mai este singurul animal de companie al familiei regale, Kate Middleton surprinzând cu o nouă dezvăluire: Prințul George și Prințesa Charlotte au primit și ei un patruped, dar ceva mai mic, aflam din Glamour.