Oana Lis s-a ingrasat atat de tare, incat nu-si mai poate scoate verigheta de pe deget. Cum arata mana ei. Oana Lis trece printr-o situatie neplacuta. Zilele acestea, sotia fostului edil al Capitalei a constatat ca verigheta i s-a intepenit pe deget si nu stie cum ar putea sa rezolve problema. Oana a postat o imagine pe contul de Facebook si le-a aratat tuturor cum arata degetul pe care se afla inelul, dupa ce s-a ingrasat mult. "Momentul ala cand iti ramane verigheta mica!! Ori trebuie sa slabesc,ori imi trebuie altu,pardon,alta!", a scris Oana Lis in dreptul imaginii de pe Facebook, scrie Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Prima reactie a Lidiei Buble, dupa ce Razvan Simion a divortat de nevasta: "Am primit..." Razvan Simion este oficial un barbat liber, prezentatorul a mers in cursul zilei de marti la notar si a iesit cu certificatul de divort. Iubita lui Razvan, Lidia, are motive de bucurie, deoarece iubitul sau nu mai este un barbat insurat. In urma acestui eveniment, Lidia a publicat o fotografie in care multumeste fanilor pentru atmosfera magica pe care a avut-o la concertul pe care l-a sustinut in Timisoara, cu o seara inainte. Aceasta scrie cat de tare ii iubeste pe fanii ei si asteapta cu nerabdare sa se revada cu ei, scrie Cancan.

Cele mai sexy imagini, publicate in acest weekend de o prezentatoare tv de 45 de ani.Vedeta de televiziune Melanie Skyes a fost foarte indrazneata, dupa ce a publicat in acest weekend doua fotografii pe care le asteptau toti barbatii. Britanica de 45 de ani s-a imbracat extrem de sexy si si-a aratat formele perfect tonifiate. Nimeni nu ar crede ca are deja 45 de ani, pentru ca pare de maxim 30. Este superba si si-a pastrat o forma fizica de invidiat, scrie stirinebune.gsp.

Ryan Gosling si Eva Mendes au devenit parinti pentru a doua oara. Eva Mendes a adus pe lume o fetita, care poarta numele Amada Lee Gosling. La scurta vreme dupa aparitia stirii ca Ryan si Eva asteapta al doilea copil, iata ca a venit si vestea ca cei doi au devenit parinti. TMZ a intrat in posesia certificatului de nastere al bebelusului si se pare ca parintii au reusit sa tina secreta, pentru ceva timp, venirea pe lume a micutei care s-a nascut pe 29 aprilie. Daca numele celui de-al doilea copil ti se pare cunoscut, sa stii ca exista un motiv pentru asta! Prima fetita a cuplului, in varsta de un an si jumatate, se numeste Esmeralda Amada Gosling, potrivit Glamour.

Andreea Balan este insarcinata cu primul ei copil. Andreea Balan este insarcinata cu primul ei copil, vedeta in varsta de 31 de ani aflandu-se acum in luna a 4-a de sarcina. "Sunt emotionata si fericita sa impart cu voi minunata veste ca voi avea un copil cu iubitul meu, George. Multi dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil si ma bucur incontinuu de cand am aflat", spune jurata show-ului "Te cunosc de undeva!", de la Antena 1. Sarcina nu ii va afecta Andreei viata profesionala, vedeta dorind sa-si onoreze toate obligatiile in urmatoarea perioada. De asemenea, in curand, ea va lansa si un nou videoclip, relateaza Viva.