"Actrita Emma Watson, celebra pentru rolul din Harry Potter, apare in dosarul Panama Papers.Actrita Emma Watson a cucerit inimile a milioane de oameni dupa ce a interpretat rolul lui Hermione Granger in franciza "Harry Potter". Acum, frumoasa britanica este acuzata de evaziune fiscala dupa ce numele ei a aparut in dosarul Panama Papers. Emma Watson ar fi folosit o companie offshore pentru a cumpara o proprietate in valoare de cateva milioane de lire sterline, informeaza The Telegraph. Mai exact, actrita, in varsta de 26 de ani, a cumparat o casa in Londra in anul 2013, la o luna dupa ce a infiintat o companie offshore denumita Falling Leaves in Insulele Virgine Britanice, anuntaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

E oficial, au facut sex, la "Ferma"! Ce s-a intamplat cu Maria Constantin, dupa plecarea sotului.Sotia lui Marcel Toader a reusit sa se dea de gol, de una singura, ca a facut sex la "Ferma Vedetelor", iar marturisirea a venit la scurt timp dupa plecarea acestuia din emisiune. Maria Constantin a dat cartile pe fata in ceea ce priveste relatia amoroasa cu sotul sau. Mai exact, despre ultimele luni pe care le-a petrecut la intre peretii de la "Ferma Vedetelor", impreuna cu acesta. Chiar daca pana acum doar s-a zvonit ca au fi intretinut relatii sexuale in cadrul emisiunii difuzate de catre ProTV, iata ca acum a venit si confirmarea clara ca acest lucru chiar s-a intamplat, potrivitCancan.

In ce si-a investit banii Simona Halep! A castigat peste 12 milioane de dolari din tenis.Simona Halep nu sta prea mult timp pe acasa, din cauza "serviciului", dar atunci cand o face traieste pe picior mare. Ca mai toate vedetele sportului international, si ea are la dispozitie mai multe masini pe care le foloseste in functie de inspiratie si necesitati. Valoarea parcului auto al tensimenei se apropie de 600.000 de euro. A cincea jucatoare de tenis a lumii, Simona Halep, este o pasionata a sofatului si a recunoscut mereu ca, desi e din Constanta, traficul din Bucuresti nu o pune in dificultate, informeazaClick.

Razvan Simion "a sarbatorit" singur divortul! Vezi ce program si-a facut ieri Lidia Buble.Ieri a fost o zi incarcata pentru matinalul Razvan Simion. Dupa sedinta de sumar, acesta a semnat actele de divort, punand astfel punct unui mariaj de 13 ani cu Diana, femeia care i-a daruit doi copii frumosi. Dupa un an de cand a plecat de acasa si s-a mutat cu Lidia Buble, Razvan Simion a reusit sa puna lucrurile in ordine. Prezentatorul TV a incheiat cu greu o etapa din viata sa. Desi ziua in care el a redevenit un barbat liber, iar cantareata a scapat de statutul de amanta ar fi trebuit sa fie un motiv de a sarbatori, Lidia Buble nu a avut timp pentru iubitul ei, scrieLibertatea.

Printul Harry si micul print George sunt prieteni la catarama.La aproape 3 ani, Printul George este un baietel extrem de simpatic si tare nazdravan care si-a gasit in unchiul lui, Printul George, cel mai bun prieten si un bun complice. Legatura stransa dintre cei doi a fost dezvaluita de Michelle Obama care s-a aflat recent intr-o vizita la Palatul Kensignton alaturi de Barack Obama, sotul ei. Cei doi au avut ocazia sa-l cunoasca pe George, adorabil in pijama si halat, dar sa surprinda si complicitatea dintre baietel si Harry, potrivitViva.