Mihaela Radulescu isi doreste ca copilul sau sa aiba un frate. Seara de vineri, 13 mai, si a treia semifinala din Romanii au talent, i-au trezit Mihaelei Radulescu (46 de ani) dorinta de a mai avea cel putin un copil, dupa cum ea insasi a marturisit in direct. Momentul muzical al "Familiei Cinci" si felul in care parintii si cei trei copii au interactionat pe scena au facut-o pe Raduleasca sa suspine dupa un frate sau o sora pentru Ayan, fiul pe care il are cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan vrea sa intre sub pielea lui Carla's Dreams. Constienta ca o eventuala colaborare cu moldovenii i-ar putea aduce un nou hit, Andreea Balan a trecut "la atac".Inna, Loredana, Delia si, mai nou, Antonia, sunt vedetele care s-au putut bucura de colaborarea cu cei de la Carla's Dreams, artistii momentului in peisajul muzical autohton. Cum Andreea Balan lipseste de pe lista numelor mari de la noi care au avut acest privilegiu, mai nou, isi doreste si ea sa fie in trend. A spus in stanga si-n dreapta cat ii admira pe moldoveni, doar, doar, poate o aude cineva. Momentan, nu-i nimic concret privind o colaborarea intre cele doua parti, dar orgolioasa si ambitioasa, cum o stim, posibil ca pe viitor sa intre si ea pe lista artistilor de peste Prut, anunta Libertatea.

Ce au purtat vedetele la ceremonia de deschidere a festivalului de la Cannes 2016. Orasul de pe Coasta de Azur, Cannes si-a deschis portile pentru cea de-a 69 editie a Festivalului international de film. In perioada 11 mai - 22 mai, Cannes va gazdui cele mai prestigioase premiere de film si numeroase petreceri exclusiviste. La deschiderea festivalului, pe covorul rosu au fost prezente numeroase personalitati din lumea filmului, dar si a muzicii sau modei. Vedetele feminine au defilat in tinute elegante respectand traditia celui mai important festival de film din Europa - citeste integral pe Unica.ro.

Ginerele lui Basescu, impatimit al hainelor si accesoriilor scumpe. Faptul ca unul dintre ginerii lui Traian Basescu e un impatimit al hainelor scumpe si al accesoriilor de lux e un lucru binecunoscut. Inca din 2012, spre exemplu, atunci cand el si mezina fostului sef al statului si-au pus pirostriile, la nunta a purtat un Rolex de aur masiv care valora cat o garsoniera. Vorbim, desigur, despre Bogdan Ionescu, poreclit "Syda", care nu pare sa se dezminta cand vine vorba de extravaganta accesoriilor pe care le poarta. Asta deoarece la incheietura sotului Elenei Basescu a stat, in urma cu cateva zile si cel mai probabil sta, de ceva vreme, un ceas Audemars Piguet Royal Oak Automatic (AP), din aur de 18 karate, un model pe varianta "rose gold". Accesoriul de la incheietura lui Bogdan Ionescu costa nu mai putin de 35.000 de euro si este un model clasic AP, gustat mai ales de rusii putred de bogati, scrie Cancan.ro.

Catalin Botezatu si-a tras magazin in inima Moldovei! Ieri seara, intr-un cadru fastuos, Catalin Botezatu si Ionut Marin au inaugurat magazinul din Chisinau. Flori violet, mese de cocktail albe imbracate in matase, lumanari, toate aranjate in fata vilei de patrimoniu in care se gaseste showroom-ul. Bronzat dupa cele noua zile petrecute in Bali, designer-ul si-a intampinat invitatii imbracat la patru ace. Oameni de afaceri, jurnalisti si persoane din viata publica a Moldovei au fost prezenti la eveniment, intampinati cu sampanie moldoveneasca, aperitive sophisticate dar si multe moldovence foarte frumoase, anunta EvzMonden.