Bianca Dragusanu, sarutata de un alt barbat, intr-un magazin.Bianca Dragusanu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Victor Slav si spera sa devina si mamica in viitorul apropiat. Cu toate ca relatia merge ca pe roate, cei doi nu sunt chiar nedespartiti, iar fiecare isi petrece timpul liber si in compania altor persoane, cel mai des a prietenilor apropiati. Unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancai este Razvan Botezatu, coprezetatorul de la Star Matinal, care o insoteste pe aceasta chiar si la shopping si ii este confident, informeazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

E gravida in sase luni, dar burta ei e aproape invizibila! Imaginile cu acest model au starnit revolta internautilor.Un fotomodel a starnit controverse pe retelele de socializare, dupa ce a publicat mai multe imagini pe contul personal. Hannah Polites are 24 de ani si a strans un milion de fani pe Instagram. Dupa ce a ramas gravida a starnit multe controverse printre prietenii virtuali, deoarece acestia o acuza ca pune in pericol viata copilului, scrieCancan.

Grigore Lese are o sotie bomba sexi! E cu 17 ani mai tanara, e blonda, si adora sa se fotografieze in costum de baie sau fara sutien.Pe artistul Grigore Lese il stie toata lumea, insa, putini sunt cei care stiu ca seara, cand ajunge acasa, el se relaxeaza in bratele unei femei superbe! Este vorba de sotia lui, cu 17 ani mai tanara, care arata demential de sexi si careia ii place sa pozeze provocator! Dupa despartirea de prima sa sotie, Grigore Lese s-a insurat cu Iulia Gorneanu, o celebra directoare a unei galerii de arta si care iubeste, la fel ca si renumitul artist, valorile culturale romanesti si traditiile frumoase pe care poporul nostru le are, relateazaEVZ.

A incalcat ritualul bisericesc de frica! Anda Adam a "decazut-o" din drepturi pe nasa.Plina de emotii, dar extrem de fericita, Anda Adam si sotul ei, Sorin Niculescu au crestinat-o pe fiica lor, Evelin, micuta avandu-i ca nasi pe cantaretul George si sotia lui, Ramona Prodea, impreuna cu cele doua fiice, Karina si Ilinca. Fie pentru ca Ramona era la primul botez in calitate de nasa, fie ca Anda nu voia sa se desparta de fiica ei, cert este ca artista nu a avut incredere sa o lase pe micuta doar in compania parintilor spirituali, anuntaLibertatea.

Vantur "s-a gatit" de 3.000 de euro pentru prima iesire cu iubitul indian.Gata, au terminat cu joaca si nu-si mai ascund amorul! La 4 ani si jumatate de cand s-au cunoscut si dupa o iubire incalcita ca un film de Bollywood, Iulia Vantur si Salman Khan si-au afisat relatia in vazul tuturor. Vineri, in Mumbai, ei au participat la nunta actritei Preity Zinta si au acaparat cu totul evenimentul. Ultima saptamana a fost una importanta pentru Iulia Vantur (35 de ani) sau Lulia, asa cum o tot numesc jurnalistii din India, potrivitClick.