Paul Surugiu Fuego lanseaza prima sa expozitie de pictura. Se pare ca Paul Surugiu a luat in serios pasiunea sa, inca de mic, pentru pictura, iar dupa ce a aratat cateva din picturile sale, si-a facut un site national si a gandit un proiect umanitar remarcabil, acum lanseaza prima sa expozitie de pictura. Nu vom gasi brazi acolo, ci parte din cele mai frumoase si mai sensibile lucrari realizate de interpret in ultima perioada, toate axandu-se pe tema principala flori, titlul fiind ales chiar de Fuego, cu gandul la vara si la emotia pe care fragilele flori ne-o confera - FLORI DE ROUA, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Natalia Mateut a ajuns la cutit! Cum s-a "tunat" fosta asistenta TV! Natalia Mateut a intrat si ea in randul lumii, cu o interventie de marire a bustului. Rezultatele au fost cele dorite, dar fosta asistenta nu s-a asteptat sa pateasca si ceva rau! Mai ales noaptea, Natalia are dureri, iar bustiera recomandata de medic ii face si mai mult rau si nu suporta sa o poarte in timpul noptii, a povestit fosta asistenta, la TV: "Ma simt bine, dar simt ca a mers foarte bine totul. In momentul in care m-am trezit, cred ca am aberat. Ma simt asa ametita, ca dupa o anestezie generala. Am si eu bust, sper sa ma ierti ca am facut chestia asta", a dezvaluit Natalia imediat dupa operatie. Sunt multumita de ce a iesit. Ce simt este absolut normal. Operatia la san este o operatie care doare, din pacate. Iti recunosc ca ma asteptam sa ma doara mai putin", a spus Natalia Mateut, anuntaCancan.

Keo recidiveaza! Misty a ajuns sa traiasca drama Andreei Balan! La doi ani de la despartirea de Andreea Balan, care si-a indeplinit visul, acela de a ramane gravida (asta dupa ce solistul a refuzat ani la rand sa-si asume statutul de tata cu solista), Keo a ajuns sa-i faca zile fripte si mai tinerei sale iubite, Misty. Alexandra, iubita lui, spera sa devina macar mamica, situatie din care solistul, preocupat mai degraba de aspectul sau, nicidecum de viitorul de familist, nu stie cum sa iasa. Cum solista populara nu a reusit sa devina, in ciuda implicarii lui Keo, Alexandra Pavel (27 ani), cunoscuta drept Misty, are extrem de mult timp liber, perioada pe care o vede potrivita sa creasca un viitor Mustata, dupa numele de buletin al lui Keo, alias Cosmin Mustata, informeazaLibertatea.

Sebastian Stan - cel mai hot roman de la Hollywood. Sebastian Stan, actorul nascut in Constanta in 1982 este singurul roman de la Hollywood care joaca rolul unui super erou. Sebastian s-a mutat din Romania pe cand avea doar 8 ani. La 12 ani a ajuns la New York. Incepe sa studieze actoria la Facultatea de Arte Mason Gross si petrece un an la Shakespeare￯s Globe Theater din Londra. Desi, a devenit cu adevarat cunoscut jucand rolul secundar, Bucky Barnes - The Winter Soldier in filmele Marvel, Sebastian Stan a mai jucat in seriale celebre "Gossip Girl", "Once Upon a Time", "Law and Order", dar si in filme "The Martian" sau "The Black Swan", scrieUnica.ro.

Fotografiile care o dezvaluie pe Andreea Marin mai mult decat au sperat vreodata telespectatorii ei. Sunt ani intregi de cand Andreea Marin etaleaza un stil sobru, imprumutand chiar elemente din moda barbateasca si tot atatia de cand nu-si mai bucura fanii decat cu maximum un decolteu, ce-i drept generos. Au fost insa vremuri cand tinutele ei erau mult mai sumare. La inceput de cariera la nivel national, mutata la Bucuresti si inaltata pe valul urias al audientelor de la TVR, Andreea Marin nu le asundea prea multetelespectatorilor ei. Nici macar la nivel fizic. Zana purta tinute lejere, care lasau sa se intrevada detalii intime ale corpului ei si nu se dadea in laturi de la pictoriale deinhibate si pline de erotism, anuntaLibertatea.