Ea este iubita secreta a lui Smiley? Smiley a fost surprins in toiul noptii dupa ce a plecat de la un eveniment, alaturi de fratele sau, Filip Maria, care seamana izbitor cu prezentatorul Romanii au talent, un prieten si¬ o insotitoare misterioasa, de sex feminin. Acestia au parasit locatia vineri, 20 mai, la ora 1 noaptea, oprindu-se pe drum la o benzinarie din zona Baneasa, acolo unde Filip si amicul cantaretului au coborat pentru a face cumparaturile necesare, mai ales ca Smiley avea mai putin de 24 de ore ramase pana cand trebuia sa fie pregatit de ultima semifinala live Romanii au talent. Detaliul interesant este ca, in tot acest timp, Smiley a ramas pe bancheta din spate, fiind nedezlipit de insotitoarea misterioasa, relateaza CanCan.ro.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Solistul de la Carla's Dreams intra in echipa de la X-Factor. Primul jurat fara chip. In aprigul razboi al audientelor, Antena 1 face o mutare decisiva, prin cooptarea in echipa de vedete a postului a celui mai in voga artist al momentului. Astfel, solistul de la Carla's Dreams, grupul cu o ascensiune fulminanta in ultimul an, li se va alatura Deliei, lui Stefan Banica si lui Horia Brenciu.Luna aceasta, trupa de moldoveni a sustinut primul concert de portofoliu in Capitala. Stapanii clasamentelor muzicale, pe de o parte cu piese proprii, pe de alta cu celebre colaborari cu Inna, Delia si Loredana Groza, au reusit sa adune un numar impresionant de fani, ceea ce le confera audiente de top, anunta Libertea.

Andreea Balan se cununa inainte sa devina mama. Anul 2016 va fi cu siguranta unul memorabil pentru Andreea Balan. Dupa mai multe relatii esuate, cantareata nu numai ca a ramas insarcinata si va deveni mama, dar isi va oficia si relatia cu iubitul ei, George Burcea. Cei doi vor sa faca totul ca la carte, ca sa respecte traditiile familiei. Pe 10 mai, Andreea Balan (31 de ani) si iubitul ei, actorul George Burcea (28 de ani), anuntau ca vor deveni parinti, solista fiind insarcinata in patru luni. S-ar parea ca relatia lor este mult mai serioasa decat credeau carcotasii, iar acum urmeaza sa-si oficializeze relatia, pentru ca bebelusul sa vina pe lume intr-o familie adevarata, scrie Click.

De ce se imbraca regina Marii Britanii atat de colorat. Regina Marii Britanii poate fi numita cu usurinta Regina Culorilor. Chiar daca tinutele Maiestatii Sale nu sunt atat de populare ca cele ale ducesei Kate, putem spune cu siguranta ca regina are un stil unic colorat ce a rezistat in timp. Simbolul Casei Regale Britanice are o preferinta pentru tinutele monocrome pe care le asorteaza palton si palarie. Regina Elisabeta a II-a are, se pare, cateva preferinte cand vine vorba de culori, poarta mai des albastru, verde sau mov. Maiestatea Sa nu va purta niciodata culoarea bej pentru ca sustine ca nu o reprezinta si ca lumea nu o va recunoaste daca va alege aceasta culoare, anunta Unica.ro.

Sanziana, botez cu fundite, Puscas, cu harti si busole. Weekend plin de paranghelii. Alina Puscas si Sanziana Buruiana vor avea parte, sambata (21 mai), de emotii la cote maxime, caci ele isi vor crestina copiii. Ambele mamici vor avea petreceri tematice, cu sute de invitati. Sanziana Buruiana (32 de ani) si Nicolae Zuluf (28 de ani) vor fi cuprinsi de emotie, caci fiica lor, Izabela Stefania (4 luni), va intra de sambata in randul crestinilor. Pentru ca vrea ca totul sa fie perfect, in saptamana ce a precedat evenimentul, Sanziana a facut tot felul de probe: de coafura, de machiaj, de tinute, si-a improspatat tatuajul sprancenelor, si-a facut unghiile din timp, scrie Click.