Prima aparitie a Nataliei Mateut dupa ce si-a pus silicoane. "Este de bun simt". In urma cu doua saptamani, Natalia Mateut si-a pus silicoane, iar acum are in sfarsit bustul mult dorit. Desi durerile au fost insuportabile, bruneta a trecut peste momentele grele, iar in aceasta seara a avut prima aparitie publica dupa interventia chirurgicala. "Am facut-o si pe asta. Este de bun simt. Nu voiam sa trec in polul opus. Am terminat tratamentul cu calmante, sunt aproape ca si noua. Acum am voie sa conduc.Trebuie sa port o bustiera trei luni", a declarat Natalia la Antena Stars. Perioada de recuperare este una destul de dificila pentru Natalia. "Recunosc ca nu ma asteptam sa ma doara atat de tare dupa atatea zile. Am fost intubata, caci am avut anestezie generala si simt o jena, tusesc. Sunt inca slabita si trebuie sa stau mai mult intinsa. Urmeaz tratemnt cu antibiotic si iau calmante. Oricum imi place ce am vazut ca mi-a facut domnul doctor. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, as face oricum aceasta operatie, cu toate durerile", spunea Natalia imediat dupa operatie, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum l-a prins sotia pe Razvan cu amanta! Povestea care s-a aflat abia acum, dupa divort. La numai o saptamana de la divortul la notar dintre Razvan Simion si Diana, noi detalii uluitoare ies la iveala. In luna august a anului trecut, Razvan Simion a fost fotografiat iesind din casa Lidiei Buble, dupa o noapte petrecuta impreuna. O perioada, cei doi au evitat sa dea orice fel de declaratie pe marginea acestui subiect. In cele din urma, cel care a facut primul pas a fost prezentatorul TV,care a marturisit, printr-o postare pe facebook, ca el si sotia lui nu mai formeaza un cuplu si ca, dupa o relatie de 15 ani, au decis sa o ia pe drumuri separate. Din luna octombrie, Razvan si Lidia nu s-au mai ascuns, ba chiar si-au facut aparitia la cateva evenimente mondene tinandu-se de mana. Asta desi,oficial, vedeta TV inca era casatorit cu Diana, anuntaCancan.ro.

Cotabita e out! Membrii trupei VH 2 ii cauta inlocuitor din cauza pretului exagerat. Situatie neasteptata in sanul formatiei VH 2! Nici bine nu au reactivat proiectul muzical al carui solist este Gabriel Cotabita si membrii trupei au dat sfara in tara ca-i cauta inlocuitor. Desi nu detaliaza motivele pentru care se vrea o noua voce in fruntea grupului, trupetii stransi pe langa Mihai Pocorschi, vechiul camarad al lui Cotabita din perioada cand amandoi cantau in Holograf (la jumatatea anilor '80), s-au vazut fara solutie, trupa devenind doar un proiect de studio, fara viitor concertistic. Problema careia colegii de trupa ai lui Cotabita nu i-au gasit solutie, este onorariul nou al artistului, care s-a dublat, unori triplat, in functie de eveniment, dupa miraculoasa sa revenire la viata, dar si pe scena, fapt ce a aruncat in aer pretul trupei in ofertele trimise promoterilor concertistici.Libertateaa dezvaluit in urma cu cateva saptamani ca Gabriel Cotabita are acum un onorariu de 2.000 de euro pe concert si cate trei-patru spectacole in fiecare week-end, ceea ce inseamna ca poate produce, lunar, si 30.000 de euro

Eva Longoria s-a casatorit. Actrita Eva Longoria s-a casatorit pe 21 mai cu Jose Baston, anuntul fiind facut chiar de aceasta pe profilul ei de Instagram, la o zi dupa eveniment. In poza postata de actrita, verighetele sunt asezate pe cartonase cu numele mirilor. Ceremonia privata a avut loc in Valle de Bravo, Mexic, in casa actorului din serialul Jane the Virgin, Jaime Camil. Potrivit presei, alaturi de cei doi au fost aproape 200 de invitati, printre care Victoria si David Beckham si Penelope Cruz, scrieElle.ro.

Teo si-a dat jos chilotii, in direct! "Asta inseamna sa ai mandrie". Teo Trandafir si Bursucu' au inceput emisiunea din aceasta seara intr-un mod idenit. Insa gestul facut de realizatoarea tv, i-a lasat masca pe toti. Vedeta a intrat in platou purtand peste colanti, o pereche de chiloti, pe care la un moment dat, i-a dat jos. Scena a fost o interpretare a unor tinute purtate de artisti la "Forza ZU". Se pot folosi si pe post de sutien. Astra inseamna sa ai mandrie, sa poti sa-ti dai chilotii jos fara sa-i fi pus￯, a spus Teo Trandafir. Teo Trandafir este unul dintre cele mai iubite personaje de pe micul ecran. In 2004 Teo a adoptat o fetita pe care a botezat-o Maia. In decembrie 2011 Teo la cunoscut pe reteaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef (n. 29 august 1968), cu care s-a casatorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat numai sase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anuntat ca divorteaza, anuntaLibertatea.