Inna prognozeaza o vara fierbinte. A pozat super sexy pentru iubitul ei american, in Mauritius.Artista cu renume international a imbinat dragostea cu profesia in escapada petrecuta recent in insulele Mauritius. Inna a petrecut zile insorite cu John Perez, celebrul fotograf care i-a devenit iubit anul trecut si i-a pozat cu o relaxare plina de erotism, pentru coperta revistei Unica. Fotografiile fierbinti sunt insotite de o serie de dezvaluiri exclusive in care Inna isi descrie fericirea amoroasa si vorbeste despre relatia cu americanul drept una "frumoasa, in care ma simt eu si fericita". "Este relatia de care am nevoie si ma implineste", sustine artista care, pana acum, a pastrat discretie totala asupra vietii amoroase. Un interviu savuros si fotografii de senzatie gasiti doar in numarul de iunie al revistei Unica, de azi la toate punctele de difuzare a presei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cantareata Sylvia a fost fotografiata in ipostaze fierbinti cu... o femeie! Dupa despartirea urata de sotul ei, Andrei de la trupa Alb Negru, Sylvia si-a revenit din toate punctele de vedere. Aceasta este intr-o relatie cu un nou partener de 4 ani deja, cantareata spunand ca are in sfarsit parte de liniste pe plan sentimental. "Cred ca si fostul meu sot e mai implinit acum. Am trecut printr-o situatie, dar timpul a vindecat ranile. Sunt patru ani de la divort, amandoi ne-am refacut vietile" a marturisit cantareata. Nu a renuntat nici la iubirea pentru muzica, avand in continuare concerte. Cu toate ca este intr-o relatie stabila, Sylvia continua totusi sa puna pe jar imaginatia barbatilor prin ipostaze si imagini fierbinti. Cea mai recenta fotografie postata de aceasta pe contul personal de Instagram o arata in ipostaze intime cu una dintre dansatoare, care pare sa o sarute pe gat pe Sylvia, anuntaCancan.

Andreea Marin, decolteu spectaculos la un eveniment monden. "Zana" a atras toate privirile cu aceasta tinuta. Prezenta, marti seara, la un eveniment din Capitala, Andreea Marin a afisat o tinuta deosebit de eleganta, cu un decolteu de zile mari. Andreea Marin a atras toate privirile, marti seara, cand si-a facut aparitia la un eveniment monden din Capitala, pe care l-a si prezentat. "Zana" a optat, la petrecerea data de un lant de saloane de infrumusetare, pentru o rochie lunga pana-n pamant, din catifea, cu un decolteu impresionant si pentru un sacou in aceeasi nuanta, cu aplicatii pe umeri. Intreaga aparitie a fost completata de un clutch negru au auriu si de cercei "candelabru", informeazaLibertatea.

Adela Popescu a povestit cum se simte in luna a 9-a de sarcina. Insarcinata cu primul sau copil, un baietel, Adela Popescu a intrat in luna a 9-a de sarcina si pentru ca isi doreste sa nasca natural, acest moment mult asteptat poate veni de acum iniante oricand. Intr-o postare pe blog-ul sau, Adela a povestit cum stau lucrurile acum in familia ei: "M-am gandit sa va scriu si sa va mai povestesc cum sta treaba cu familia mea aflata in asteptarea unei minuni de cateva kilograme, probabil cu parul zbarlit si extrem de galacioasa." Adela se simte bine, continua sa prezinte emisiunea "Vorbeste lumea", sa planteze flori sau sa iasa la un ceai in oras, dar si-a luat si unele masuri de precautie, scrieViva.ro.

Se marita sau nu inainte de a naste? Primele declaratii ale Andreei Balan despre casatoria cu tatal copilului ei. Insarcinata in al doilea trimestru, Andreea Balan e intrebata din ce in ce mai des cand se marita cu tatal copilului ei. Blonda nu are gand, se pare, sa faca acest pas inainte de a naste. Andreea Balan nu se gandeste deocamdata sa se marite cu tatal copilului pe care il poarta in pantece. Blonda nu pune deloc pret pe actele de casatorie, ci pe valorile morale si sentimente, considerand ca acestea sunt suficiente pentru a fi cu adevarat fericita, anuntaLibertatea.