Rocsana Marcu
Foto: Click

Ca orice om de rand, si vedetele autohtone pastreaza cu sfintenie, de la an la an, o serie de ritaualuri, unele iesite din comun, altele la indemana oricui. Daca unii asculta colindele lui Hrusca, se imbraca in alb si rosu, isi parfumeaza casa sau prepara sarmalute si cozonaci, altii, cu precadere fetele, poarta musai lenjerie rosie care sa le aduca noroc in amor sau ascund bani in san pentru a avea un an bogat.

Pentru Rocsana Marcu acest Craciun va fi unul cu totul special, fiind primul petrecut alaturi de fetita sa, Mayra, care a venit pe lume in urma cu 4 luni. Vedeta planuieste sa-i pregateasca o surpriza micutei si sa se imbrace ea insasi in Mos Craciun.

“Vreau sa fiu eu primul Mos Craciun pe care fetita mea il va vedea in viata ei. Nu stiu daca va intelege mare lucru, dar sunt sigura ca va fi un moment special. Sper doar sa nu se sperie si sa inceapa sa planga”, ne-a declarat tanara mamica.

in fiecare an de Craciun, Rocsana are pe masa sarmalute in foi de vita, gatite dupa o reteta speciala de mama sa. Ritualul ei preferat este insa acela pe care multe femei il respecta in noaptea de Revelion, cand isi pun cat mai multi bani in sutien, pentru a atrage prosperitatea in noul an.

“Cred in aceasta superstitie pentru ca ori de cate ori mi-am pus bani in san s-a intamplat sa am un an profitabil”, a mai spus Rocsana, care isi asteapta si iubitul pentru a petrece impreuna Revelionul.

Ce alte superstitii si trucuri au vedetele de Sarbatori, integral in Click