Simona Trasca si-a marit fundul si este incantata de rezultat. Cum arata blonda acum. Simona Trasca a decis sa mearga din nou in cabinetul medicului estetician si, recent, si-a marit posteriorul. Dupa ce si-a schimbat silicoanele cu unele mult mai mari, Simona Trasca a decis sa-si mai faca o schimbare. De data aceasta, la posterior. De curand, blonda si-a indeplinit un vis mai vechi si, dupa ce s-a consultat cu medicul estetician, a decis sa faca pasul cel mare. Si este foarte multumita de rezultat. Deocamdata, blonda nu s-a lasat fotografiata in lenjerie intima, dar si-a aratat "investitia" la Capatos, intr-o rochie mulata pe posteriorul recent marit, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu si-a lasat fanii cu gura cascata! Doar Speak o vede asa, in dormitor. Adelina Pestritu a reusit din nou sa surprinda, iar in aceasta dimineata si-a facut aparitia in mediul online imbracata cat se poate de sumar. Mai exact, fosta femeie de televiziune si-a facut un selfie in oglinda, in care apare imbracata intr-o rochita care seamana mai mult cu o camasa de noapte. Chit ca Adelina Pestritu a scris "I woke up like this" (n.r.: "Asa m-am trezit"), alaturi de fotografia de pe Facebook, iubita lui Speak apare deja machiata. Cand au vazut acest detaliu, fanii acesteia au fost vizibil deranjati si nu s-au putut stapani sa nu comenteze. Insa, se pare ca un alt detaliu pe care internautii l-au observat - sau mai exact, doua, au fost sanii Adelinei Pestritu, despre care utilizatorii de Facebook s-au intrebat daca sunt falsi sau nu. "Ai slabit prea mult", "Parca nu esti tu" sau "Sanul stang e mai sus, dreptul mai jos", au fost reactiile fanilor cand au vazut fotografia Adelinei Pestritu de pe Facebook, anuntaCancan.

Valentina Pelinel, pe ultima suta de metri inainte de nastere: "Nu mi se potriveste deloc rolul de victima". Valentina Pelinel mai are foarte putin pana cand va deveni mama pentru prima oara. Ea recunoaste ca este coplesita de emotii, de intrebari fara raspuns, dar asteapta cu nerabdare sa-si cunoasca bebelusul. "Momentul sosirii pe lume al bebelusului poznas se apropie. Recunosc ca incep sa ma cuprinda emotiile, mai ales ca am vizitat o prietena care a nascut un baietel frumos si sanatos. Aproape ca am ajuns la termen si m-a cuprins nerabdarea. Nu mai spun ca nici sa dorm nu prea mai reusesc, dar conteaza prea putin acum, aleg sa vad aceste momente ca o buna pregatire pentru ce va urma Am o sumedenie de intrebari despre cum voi fi ca mama, cum va fi prima noapte petrecuta impreuna, cum o sa arate bebelusul, ce greutate va avea, cat va masura...", a scris Valentina Pelinel, informeazaLibertatea.

De ce ii e frica lui Salman Khan s-o ia de nevasta pe Iulia Vantur. Salman Khan si Iulia Vantur s-au trezit intr-o valtoare mediatica dupa ce s-au afisat pentru prima data, ca un cuplu, la un eveniment monden de impact in India. Actorul va avea, in curand, o premiera cinematografica, Salman a devenit foarte nervos, semn ca il deranjeaza mediatizarea relatiei cu ￯Lulia￯. Salman Khan (50 de ani) este din ce in ce mai nervos in ultima vreme, dupa ce ziaristii indieni au publicat data nuntii sale cu Iulia Vantur (35 de ani), care coincide si cu ziua de nastere a actorului, 27 decembrie. "nu e treaba voastra, e doar treaba mea cand ma insor. O sa va anunt pe Facebook si pe Twitter", a rabufnit Salman intr-o conferinta de presa, scrieClick.

Adi Cristea si-a scos in lume iubita. Printul pare indragostit lulea de noua cucerire. "Printul" Adi Cristea si-a gasit... printesa. Indragostit lulea de tanara roscata cu care se iubeste de cateva luni, fotbalistul si-a facut curaj si a scos-o in lume, la premiera unui film. Adi Cristea nu se mai fereste de ochii presei si, miercuri seara, s-a afisat impreuna cu iubita lui intr-un mall din Capitala. "Printul" nu si-a scapat nicio clipa partenera din ochi si a tinut-o mandru de mana, aceasta fiind, de altfel, prima lor iesire "oficiala". Si, daca e sa le luam dupa aparente, Cristea pare indragostit lulea de tanara roscata. In plus, cei doi au deja o relatie de cateva luni bune, ceea ce e destul de... nefiresc pentru "Printul" care, de cand s-a despartit de Bianca Dragusanu, nu a mai avut curaj sa se implice intr-o relatie serioasa, anuntaLibertatea.